Guest DOĞRU YOL

Azıcık Işığın Peşinde...

Önerilen İletiler

Guest DOĞRU YOL

Ülkemizde neler oluyor.

Kimler neler yapıyor.

Her şey olumsuz sonuçlara mı gidiyor, ön yargılarını bırakıp birazda azıcık ışığın peşinden gidenleri görmeye çalışalım.

Bakınız bu ülkede dar ve kısıtlı imkanlarla engellilerin neleri başardıklarını,Ankara Fotoğraf sanatçıları Derneğinin, Gönül Turgut Özel Eğitim Kurumunun destekleri ile engellilerin ne harikalar ortaya koyduklarını İstanbul Basın Müzesindeki sergide gördüm ve tüm eserlerin ayrı ayrı duygularını yaşadım, gözlerim doldu, çokta gurur duydum.

Görme engeli olan bir çocuğun üretkenliği herkese ders olmalıdır. Bu eğitimleri veren eğitimcileri kutluyorum.ne kadar hayırlı bir iş başarmışlar, özürlüden bir şey olmaz diyenlere ne güzel sanatla cevap vermişler.

Görüyoruz ki azmin elinden hiçbir şey kurtulamıyor.

Bu arada kar kış demeden gece gündüz yollarda koşan, on parmağında on marifet olan Gönül Turgut hanımefendiyi ayrıca tebrik ediyorum ve bu başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.Sizin gibiler bu ülkeye çok şeyler kazandıracaktır lütfen yılmayınız.

İstanbul Basın müzesindeki bu sergiyi herkes görmeli ve şapkasını önüne koyup düşünmelidir.

Özürlü diye ihmal ettiğimiz ve her yerde ikinci sınıf vatandaş gibi düşündüğümüz sağlam çocuklara ne yapıyoruz ki özürlüye ne yapalım diyen düşünce fakirlerine ders olur.

YAZAR: Muharrem Orhan

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap