barıscan

[Soru] Merdivenden Kolay İnme

Önerilen İletiler

barış can çok geçmiş olsun bende t10 göbekten aşağı felcliyim 3.katta oturuyorum cihazlarımı giyip yavaş yavaş merdivenleri korkuluklar ve babamın omzundan tutarak zıplayarak iniyorum yardımcı olursa sevinirim.çok geçmiş olsun.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun,Barışcan...

Merdivene montajlı asansörler var ama 15-20 bin TL.Yüksek fiyatlı.Senin için en uygun Balkonun yan kısmından basit tür asansör çözüm olur.Evin durumu misaitse tabi.Daha uygun fiyata çözersin..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

En iyi çözüm Eviniz kira ise hemen sizi uygun bir eve taşınmak, <Ev sizin ise ya satıpbaşka bi ev almak yada kiraya verip kiraya çıkmak. En iyi çözüm bu 4 yıl sonra ben öyle yaptım şuan istediğim zaman dışarı çıkıp geziyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Can arkadasıma katılıyorum .. Çok geçmiş olsun barışcan... bende 1-2 tane yöntem söylim Merdiven çıkartan cihazlar var onlardan birini satın alabilirsin..Birinin sırtında yada 2 kişi sağlı sollu kucaklayarak yada tekerlekli sandalyeyle inerken arka arka ön tarafı hafiften kaldırarak ve öndende sağ sol taraflarından birileri tutarak merdivenleri tıkıt tıkır inermiş gibi indirebilirler çıkarkende aynı şekilde yine arka arka öndende sağlı sollu olarak kişilerin tutmasıyla çekilerek çıkabilirsiniz.

Biraz karışık oldu ama inş anlatabilmiştirim anlamadığın yer olunca sorabilirsin barışcan.. Ben bu yöntemlerle çıkıyorum...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap