batukan

Tekerlekli Sandalyeye Sokak Köpekleri Saldırınca Neler Yapabilirim ?

Önerilen İletiler

öyle bişeyki her yerden çıkıyorlar kaldırımları falan mesken tutmuşlar t. sandelyeyi gördülermi heman başlıyorlar.belediye şikayet etsende bişey yapmıyorlar.biber gazı almayı düşünüyorum..:)))))))))

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

benim ne belediyeye ne valiliğe güvenim var bundan 1 yıl önce rampalar için aramıştım çıt çıkmadı hiçbirinden.kendi işini kendin halletmen gerekiyor malasef...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MKDAZER.jpg

Ürün Özellikleri Orjinal Amerikan malı, 9 volt akalinli pil ile çalışır. 7 metreden tesirli, ultrasonik ses sayesinde sokak kedisi ve köpeklerini uzaklaştırır. Köpek eğitiminde kullanılabilir. Bel klipsi sayesinde belde rahatlıkla taşınabilir. Köpek sahipleri ve saldırgan köpeklerden korunmak isteyen herkes. Maksimum 7 Metre uzaklıktaki saldırgan köpeğe dur demek artık elinizde.

Köpek savar cihazı köpeklerin duyduğu ama insan kulağının duyamadığı bir ses sinyali göndermektedir. Bu özel ses sinyalini duyan köpekler hemen kaçacaktır.

7 metreye kadar etkili sadece köpekler tarafından duyulan 27000hz yüksek frekans sesiyle köpekleri yaralamadan sizden uzaklaştırır.

Kuduz korkusu köpek fobisi son buluyor. Köpek kovucu (köpek savar) köpeği yaralamadan ve hiçbir zarar vermeden sizden uzaklaştıracaktır. Saldırgan bir köpeği uzaklaştırmak için 2-3 saniye bir kaç kez düğmeye basmanız yeterli olacak. Ultra ses sayesinde köpek ya olduğu yerde kalır ya da sizden uzaklaşır.

1993 Yılında Amerikada yılın ürünü seçilmiştir.

Havale ile: 71,75 TLK.Kartı ile: 73,27 TL

DAZER AMERİKAN MALI KÖPEK KOVUCU AVmarketi.com

Çözüm bu :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

yaff bu ürün ABD yapımı malum acep bizim köpeklerde anlarmı ki bu sinyallerden =))))

şaka biyana sokak köpeüni geçtik gecen sahipli br köpek sahilde geziyorum sahibi bir bayan ipini çözniş geziyolar bi havlamayla üzerime koştu bastım ***** tabi =))) kadın demezmi korkmayın bişi yapmaz nevrim döndü bende bağırarak ÖYLEMİ SÖYLEDİ KÖPEKSANA =)) günahtan korkuyorum diyorum hazır günahları sıfırlamışken zehirleyip günah işlemeyim =))

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

arkadaşlar sokak köpekleri çok saldırıyor nasıl caydırabilirim ???

mrb akülüyle gezerken banada çok hawlıyorlar bana derken aslında akülünün tekerleklerine havlıyorlar hiç bizaman üstüme koluma elime saldırıp ısırmadılar kafaları sadece tekerleklere bakıyor ve hawlıyorlar sorun yok bence hawlayıp dursunlar bende duruyorum çağarıp sewiyorum dost oluyoruz bidaha görünce bir iki hawdan sonra tanyıp yanıma geliyolar sanada tawsiye ederim
  • Like 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Senol arkadaş en doğrusunu yapıyor kanımca.Bana kızmayın ama ne olur onları da anlamaya çalışın,yaşam alanları ellerinden alınmış sürekli itilip kakılarak açlık ve korku içinde yaşıyorlar.Soğukta üşüyorlar sıcakta susuz kalıyorlar.Kimse sırf canı var diye ilgilenip sahip çıkmıyor.Adı üstünde hayvan,yaptığı şeyin bilincinde olsaydı başka bir isim alırdı.Bizi kimse anlamıyor ihtiyaçlarımızın ne olduğuna önem vermiyorlar,hayvanlar da bizimle aynı durumdalar.Zor bir durum sizin yaşadığınız ama grup olmadıkları takdirde korktuğunuzu farkettirmeden iletişim kumaya çalışabilirsiniz.Grup tehlikeli oluyor özellikle çiftleşme dönemlerinde işte oz aman gaz,şok aleti Allah ne verdiyse artık, tabii öldürmemek dışında...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap