Can Sengul

Erkeklerde Testis Problemi

Önerilen İletiler

Testisler ve Sperm Erkeklerin bir cinsel organı olup,meni ve seks hormonu artmasını sağlarlar. Penisin altında bulunur ve skrotum denilen bir torbacıgın içindedirler. Testisler daha bebek anne vücudunda iken bebeğin kanında oluşmaya başlar ve doğumma yakın normal olarak torbaya inerler. Testisler iki tane olarak bulunurlar.
Testisler(yumurtalıklar veya erbezleri):

yumurtalıklar niçin torba içinde ve vücut dışındadır: Torbanın sebeb hem zarar görmesini engelleyip korumak ve de asıl amacı vücut sıcaklıgının daha soguk tutmaktır. Bildiğimiz gibi vücut sıcaklıgı normalde 36.6 C° olup, testislerin sağlıklı sperm üretebilmesi için bu ısıdan birazcık daha düşük yani 2-2.2 C°daha düşük sıcaklıkta çalışması gerekiyor.
Testisin tek olması kısırlık veya hormonal düşüklük yaparını? Hayır bir tane olması bile yeterli ve uygundur. (penis büyütücü)

Sperm ve Üretimi

Sperm üretimi sürekli ve hiç durmaz, üretilen spermler bir torbaiçerisinde muafaza edilip toplanır ve boşaltılmaya hazır beklerler, bunun yanı sıra devamlı sperm artışı olur ve bu keseye toplanır ,bu torbanın bir hacmi,bir dolma sınsrı tabikide vardır bu sınırı aşınca cinsel istek artar,yoğunlaşır eğer ilişki veya boşalma gerçekleşmezse kasıklarda ağrı sızlamalar vb şeyler meydana gele bilir ,aşırı cinsel istek başlar. (penis büyütücü)

bazen kese o kadar dolmuşturki cogalmıştırki büyük tuvalet yaparken bile veya ıkınırken vücut içi basınç arttığından bu sırada penisten sperm akar (bu boşalma değildir ve zevk vermez sadece sperm akar). Eğer boşalmaz veya ilişki kurmaz isr belli bir zanan içerisinde sonra da bu süre kişiden kişiye değişir(4 ila 10 gün),erkek uyurkende boşalır ve keseyi boşaltarak arkadan gelen spermlere yol açar. Kaynak

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap