Can Sengul

Lazer Epilasyon

Önerilen İletiler

Lazer epilasyon nedir?

Ucunda lazer ışığı ile belirli bir ısı üreten ve bu ısı sayesinde derinin altında bulunan kıl köklerinin yakılmasına lazer epilasyon denir.

Kılların tek kökü olmamasından dolayı epilasyonun  seansları 4 ila 8 seans arasıdır. Her seansta ortalama %30′u kaybolur iken diğer kalan kıl kökleri bir sonraki seans’ta yakılır. Lazer epilasyonun en iyi verimi açık renkli ve koyu kıl köklerine sahip kişilerde tam olarak etkili olur. Bunun nedeni koyu kılların lazer ışınını emmesidir.

null

Cildi bronz bir tende olan kişilere lazer epilasyon yapılamaz güneşlenme sonrasında yine cilt bronz’dan normal haline dönene kadar lazer epilasyon yapılmıyor bunun nedeni bronz tende lazer epilasyonun deriyi yakıp izler bırakması. Lazer epilasyonu erkek-kadın farkı gözetmeksizin yapılır ve kalıcı bir çözüm getirdiği için erkekler tarafından da tercih edilmektedir. Lazer epilasyonun diğer epilasyonlarından  farkı daha hızlı olmasıdır.

Lazer epilasyon hangi bölgelere uygulanır?

Lazer epilasyonu göz çukuru ve beyaz kıl’dan hariç tüm vücudumuza uygulayabiliriz. Lazer epilasyon en çok bacaklar, kollar, sırt, ense, fauller, boyun, koltuk altı, yüz bölgesi ve genetik bölgeye uygulanmaktadır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap