07ramazan07

İki Haftada 15.000 TL Kazanmanın Formülü

Önerilen İletiler

DİLENMEK için Adana’dan yola çıkıp il il dolaşarak dilenen biri çocuk 3 kişinin, iki haftada 15 bin TL topladıkları ortaya çıktı. Dilenir zabıta ekiplerince yakalanan bu kişilerin üzerinden çıkan dekontlardan, topladıkları paraları aynı gün bankaya yatırdıkları tesbit edildi.

Adana’da yola çıkıp il il gezen 30 yaşındaki Abdullah T., 36 yaşındaki İsa Ö., 15 yaşındaki D.T. Serdivan İlçesi’ne geldi. Burada 01 RT 061 plakalı panelvan aracın arkasından tekerlekli saldalyeyi çakartan şüpheliler, buna D.T.'yi oturtarak, uzaktan onun dilenmesini izlemeye başladılar. Bu durumu farkeden vatandaşlar, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne ihbarda bulununca 3 kişi yakalanarak karakola getirildi.

Burada dilendiklerini kabul etmeyen İsa Ö., Abdullah T. ve D.T.’nin üzerlerinden 3 kredi kartı ve 15 gün içinde Adana’daki hesaplara havale edilmiş toplam 15 bin TL’lik banka dekontları çıktı. Yapılan havaleleri akrabalarına gönderdiklerini söyleyen 3 şüpheli daha sonra Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık ekibine teslim edildi. Dilencilik suçundan kişi başına 70’er TL para cezası uygulanan 3 kişi daha sonra serbest bırakıldı.

(DHA)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşla,Gerçekten Tekerlekli sandelye kullanacak durumda olan kişilere genellikle Bakıma muhtaçlık raporu veriliyor.Maddi olarakda oran tutuyorsa zaten Devlet 520 TL aylık veriyor.Bu durumda olanların genelide zaten dilenmiyor.O yüzden bu tip pislikleri teşhir etmeliler.Yoksa zaten 2 haftada 15.000 TL kazanmışlar.Kesilen ceza üçüne 210 TL.Başka bir ile gider devam eder.En iyi yol Cezaları caydırıcı hale getirmek,ve bunları teşhir etmek.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap