Vatan...

Engellilerin Bowling Heyecanı...

Önerilen İletiler

2586.jpg

İzmir'in Çiğli ilçesinde faaliyet gösteren engelli okullarındaki öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde bowling oynadılar.

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak'ın ev sahipliği yaptığı eğlencede Çiğli'de faaliyet gösteren 7 engelli okulundan 100 zihinsel ve bedensel engelli çocuk önce yemek yedi, ardından bir alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda bowling oynadılar. AOSB Eğitim Uygulama Okulu, Vasfiye Orhan Akyıldız Zihinsel Engelliler Okulu, Batı Anadolu Özel Eğitim Okulu, Mavi Ekin Özel Eğitim Merkezi, Meral Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Yeni Hasil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Ege Terapi ve Özel Eğitim Merkezi'nden öğrenciler okullarından otobüslerle alınarak bowling salonuna getirildi. Engelli öğrenciler ilk kez bowling oynadıkları için oldukça mutlu dakikalar yaşarken, bowlingin ardından engelliler ve Başkan Solak, hep beraber Türk bayraklarını sallayarak 10. Yıl Marşını söylediler.

Engelli öğrencilerle yakından ilgilenen ve onlarla bowling oynayan Başkan Metin Solak, engelli çocukların da 23 Nisan etkinliklerinde unutulmaması gerektiğini söyledi. Belediye olarak ilçedeki engellilerin eğitim gördükleri okulların tamamını böylesine bir etkinlikte bir araya getirmekten ayrıca mutlu23 Nisan kutlamaları çerçevesinde de bizzat engelli öğrencilerimizle bir araya geldik. Onlarla eğlenceli bir gün geçirdik. Onların bu denli olduğunu belirten Başkan Solak, 'Engellilerimizin yanında olan bir belediyeyiz. Onları unutmuyoruz. mutlu olması bizleri de çok mutlu etti' dedi.

İZMİR (Anadolu Ajansı)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap