Vatan...

Adnan Polat: "Şampiyonluğu Garantiledik"

Önerilen İletiler

286.jpg

Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı'nın, ligde Saran Anadolu'yu farklı skorla yenmesinin ardından yaptığı açıklamada, ''Engelsiz Aslanlar ile 3 senedir gurur duyuyoruz'' dedi..

Bu galibiyetle Türkiye şampiyonluğunu garantilediklerini söyleyebileceğini belirten Polat, GSTV'ye yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

''Tekerlekli sandalye basketbolda Türkiye şampiyonluğunu garantiledik diyebiliriz. Hedefimiz Avrupa ve kıtalararası şampiyonluğunu kazanmak. Bu ay sonunda da Roma'da Avrupa Şampiyonası var. Oradan da bir kupayla dönerek üçte üç yapmak istiyoruz. Daha sonra da Kıtalararası Şampiyona var. Ben en başta idari ve teknik heyete, sporculara güveniyorum. Umuyorum ikinci, üçüncü, dördüncü kupaları da getirirler. Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bu sporun öncülüğünü yapıyor. Onların uluslararası başarısı taraftarı da tribüne çekmeye başladı. Bu başarılarının devamını diliyorum.''

Başkan yardımcısı Haldun Üstünel ise Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluk yolunda bitime üç maç kala büyük avantaj elde ettiklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

''Şampiyonluktan daha önemli, değer verdiğimiz olaylar var. Bugün Türkiye'de birçok engelli vatandaşımıza örnek olacak bir sosyal projenin içindeyiz. Bu projenin içinde Galatasaray Spor Kulübü olarak bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu herkese örnek olacak bir davranış. Diğer kulüplerimizin de bu branşta yatırımlarda bulunması bizi mutlu edecektir. Bugün buraya gelen ve takımımıza destek olan taraftarlarımıza binlerce kere teşekkür etmek istiyorum. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan takımımıza, hocamıza Roma'da çıkacakları zorlu karşılaşmalarda başarılar diliyorum.''

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Artık bir tanesindede sampiyonluğu garantilesinler yanii..

Tekerlekli sandalyeli basketcilerimize bu sampıyonluklarında basarılar diler her zaman destekcileri olarak desteklemeye devam ediyoruz.

Paylaşım için tşkler..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap