Dogru_Yol

Yusuf Erdem En Başarılı Üç Belediye Başkanı Arasında

Önerilen İletiler

000000000000000000000000v136.jpg

Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şubesi, 29 Mart 2009-29 Mart 2010 tarihleri arasında 15 Belediye Başkanının engellilere karşı davranış ve hizmet notunu gösteren karne notlarını kamuoyuyla paylaşarak, düzenledikleri törenle en başarılı üç Belediye Başkanına karnelerini teslim etti.

Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem, Engellilere karşı davranış ve hizmet anlamında en başarılı üç Belediye Başkanından biri seçildi. Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şubesinin kurduğu takip komisyonu 15 Belediye Başkanının, bir yıllık hizmet ve davranışlarını değerlendirerek yaptığı çalışma sonunda, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ve Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat’a da en başarılı üç Belediye Başkanı arasında yer verdi.

Dernek Başkanı Veli Özağan törende yaptığı konuşmada hizmetlerinden dolayı başarılı Belediye Başkanlarına teşekkür ederek şunları kaydetti :

"21. YY. da engellilerin yaşam standartlarını yükseltmek ve her türlü sorunlarını kısa sürede gidermek adına yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Bu kapsamda, 29 Mart 2009 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden sonra Belediye Başkanlarının engellilere karşı davranış ve hizmetlerini değerlendirmek üzere bir takip komisyonu kurduk. Takip komisyonumuz bir yıl boyunca 31 ilçe ve 1 Büyükşehir olmak üzere 32 Belediye Başkanının çalışmalarını, muhalefet ve iktidar partili belediye başkanları olmak üzere iki guruba ayırarak, çeşitli yöntemlerle takip etmişlerdir. Bir yıl sonunda belediyelerimizden engelliler için neler yapıldığına dair bilgi istedik. Şu anda 15 belediyenin değerlendirmesi bitti. Diğer belediyelerimizden de henüz cevap almış değiliz." dedi.

Değerlendirmesi biten Ahırlı, Altınekin, Bozkır, Çeltik, Derbent, Derebucak, Emirgazi, Kadınhanı, Taşkent, Yunak, Cihanbeyli, Sarayönü, Çumra, Ereğli ve Seydişehir ilçelerinin karne notlarını okuyan Dernek Sekreteri Ali Büyükyılmaz, Çumra, Ereğli ve Seydişehir Belediye Başkanlarını en başarılı üç Belediye Başkanı seçtiklerini açıkladı.

Törende bir konuşma yapan Çumra Belediye Başkanı Yusuf Erdem, Dernek başkan ve yöneticileri ile, takip komisyonuna teşekkür ederek, düşünce ve çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Her sağlıklı insan aynı zamanda bir engelli adayıdır diyen Erdem; ‘’Tüm engelli kardeşlerimizin normal standartlarda hayatlarını sürdürebilmelerini sağlamak her şeyden önce biz belediye başkanlarının görev ve sorumluluğundadır. Bizler üzerimize düşeni her zaman yerine getirme gayretinde olacağız. Biz buradaki kardeşlerimizi engelli olarak görmüyoruz. Allah hiç kimseyi kalp gözü engellisi yapmaz inşallah’’ dedi.

Kaynak

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap