Vatan...

Fransa'da İki Madalya Kazandı...

Önerilen İletiler

3456.jpg

Dünya engelliler badminton şampiyonu Avni Kertmen, Fransa'da düzenlenen Uluslararası turnuvada 2 altın birde gümüş madalya aldı.

ALMANYA'NIN Hannover kentinde yaşayan engelli milli sporcumuz badmintoncu Avni Kertmen, 1-5 Nisan tarihleri arasında Fransa'nın Toulouse kentinde düzenlenen uluslararası badminton turnuvasında iki dalda birincilik, bir dalda da ikincilik elde ederek formda olduğunu gösterdi.

16 ülkeden 86 sporcunun mücadele etti turnuva istediği sonucu aldığını anlatan Kertmen, "Çok iyi bir turnuva oldu. Önümüzdeki aylarda yapılacak Avrupa ve dünya şampiyonaları için iyi bir hazırlık yaptık. Turnuva da 2 altın, bir de gümüş madalya alarak formda olduğumu gösterdim. Bana destek veren Türk Hava Yolları'na teşekkür ederim" dedi.

İsviçre'ye hazırlanıyor

Mayıs ayı içinde İsviçre'de Avrupa Badbinton Şampiyonası olacağını anlatan Avni Kertmen, "İsviçre'deki Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyorum. Bu şampiyonaya Türkiye takım olarak katılacak. Takımda benle beraber beş kişi olacak. Şampiyona öncesi 15 günlük bir kamp yapacağız. Ben Türkiye'nin Avrupa şampiyonasında altın alacağına inanıyorum. Türkiye'mizi en iyi şekilde temsil etmek için en iyi şekilde hazırlanacağız" diye konuştu.

Kaynak: hurriyet.de

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ülkemizin bayrağını göndere çekip ..Dalgalandırması..

Çok onurlandırıcı..Gönülden tebriklerr..Avni KERTMEN..

Başarılar hep sizinle olsun..

Emeğine sağlık..Serhat..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap