ahmet_t12

Arılar Çaresiz Hastalığa Deva Oldu

Önerilen İletiler

12 yıldır MS hastası olan ve yatağa bağımlı yaşayan kadın bakın nasıl ayağa kalktı. 06 Nisan 2010 Salı, 14:28:32 505968_detay.jpg?1270556945 İngiltere'de yaşayan ve 12 yıldır MS hastası olan 45 yaşındaki Sami Chugg adlı kadın, hastalığı dayanılmaz boyutlara gelince Çin'de çok uzun yıllar öncesine dayanan ve arıların sokmasına dayanan bir yöntemi denemeye karar verdi. Bu tedavi süresi boyunca kadının bel bölgesindeki belli noktalara canlı arılar yerleştirildi ve kadını sokmasına izin verildi.

1500 ARI ÇALIŞTI

Chugg'ı tedavinin sürdüğü 18 ay boyunca haftada iki kez, toplam bin 500 arı soktu. Çoğu kişi için bir arı tarafından sokulmanın dehşet verici olabileceğini belirten Chugg, "arılara çok şey borçluyum, sağlığımı onlar sayesinde yeniden kazandım" dedi.

Akupunktura çok benzeyen tedavide, akupunktur iğneleri yerine arının iğneleri kullanılıyor. Ana tedavi doğal bir ilaç olarak görülen arıdan gelen toksin.

Arı terapisi, romatizma ve eklem iltihabı gibi sorunlar yaşayan hastalarda gözle görünür etki yapıyor. Arının zehri kan dolaşımını hızlandırıyor, ağrıyı dindiriyor ve iltihabı yok ediyor.

HASTALARIN YÜZDE 90'I TAMAMEN İYİLEŞİYOR

Doktor, arıları cımbızla tek tek sorunlu bölgeye yerleştiriyor. Arı içgüdüsel olarak yerleştirildiği noktayı sokuyor ve ölüyor. İğne ve zehir, vücutta bir süre bekletiliyor. Çin'de 3 bin yıl öncesine dayanan bu tedavi yöntemi günümüzde de kullanılıyor. Çinli doktorlar hastaların yüzde 90'ının tamamen iyileştiğini belirtiyor.

  • Like 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

daha öncede latin amerikada 20 yıllk felçli birini örümcek ısırmış ve adam ayaga kalkmıştı

bilim bu konu üzerine gitse bizim içinde kök hücre olayına bir altanatif olur ama bu işler le nedense kimse uğraşmıyor

çinliler bu işi gerçekten biliyor insan anotomisini adamlar 5000 yıl önce çözmüşler..

maddi durumum bide ingilizcem olsa hiç düşünmeden bende kendimi uzak doguya atardım:)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap