Vatan...

Namağlup Gidiyorlar ama Antrenman Yapamıyorlar..

Önerilen İletiler

3342.jpg

İdman yapabilmelerine en uygun salonun Atatürk Spor Salonu olduğunu belirten engelli basketbolcular,

Bu sezon ligde yenilgi almadan yoluna devam eden Aydınlı engelli basketbolcular, spor salonlarındaki yoğun maç programından dolayı antrenman yapamıyor. “Sporcular Play-Off’a çıkacağız, ama antrenman yapamıyoruz” dediler.

İdman yapabilmelerine en uygun salonun Atatürk Spor Salonu olduğunu belirten engelli basketbolcular, Salı ve Perşembe günleri 19.30’da başlayan antrenman saatlerinde Atatürk Spor Salonu’nda maçlar olunca antrenman yapamıyor. Önceki akşam idman saatinde Atatürk Spor Salonu’na gelen sporcular, o saatte basketbol maçı olduğu için idman yapamadılar.

Sporcular, antrenmansızlığın kendilerini etkilediğini söylerken, “Yenilgi almadan Play-Off’a çıkma mücadelesi veriyoruz. Ama antrenman yapamıyoruz. Mimar Sinan Spor Salonu antrenman yapmamıza uygun değil, çünkü sahaya inmek için engelli merdiveni yok. Bu yüzden tek uygun salon Atatürk Spor Salonu. Burada da bizim antrenman günlerimizde voleybol ve basketbol maçları olduğu için idman yapamıyoruz. 15 günde bir idman yapabildiğimiz dönem oldu. 2 ay sonra Play-Off maçları oynayacağız. Ama şimdi haftada bir idman yapabiliyoruz” dediler.

Antrenör Ümit Ulu, antrenman günlerinde saat 21.00 veya 22.00’da biten maçlardan sonra antrenman yapamadıklarını ifade ederken, “İki sporcumuz Denizli’den, bir sporcumuz İzmir’den geliyor. Yoğun maç programı nedeniyle bir türlü antrenman programı ayarlanamıyor. Bazen Pazartesi veya Çarşamba günlerinde maç olmadığında, “Bu akşam idman yapabilirsiniz” diyorlar, ama bazı oyuncularımız dışarıdan geldiği için o gün içinde sporcularımızı nasıl toparlayacağız? Sadece 4-5 oyuncu ile idman yapmak da bir fayda sağlamaz. Hafta sonu en yakın rakibimizle oynayacağız. Ama sadece Perşembe akşamı tek idman yapabileceğiz” diye konuştu.

Belediyespor’un salonu için talepte bulundular

Öte yandan Aydın Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ramazan Güler, antrenman sorununu çözmek için Aydın Belediye Meclisi Engelliler Komisyonu yetkililerinden Aydın Belediyespor’un spor salonunda antrenman yapabilmek için talepte bulunduklarını ve bunun cevabını beklediklerini söyledi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap