Dogru_Yol

Şampiyonda Geri Sayım

Önerilen İletiler

Badminton Türkiye Şampiyonası 12-14 Mart tarihleri arasında Atatürk Spor Salonunda yapılacak. Özyurt, şampiyona için hazırlıklarını tamamladıklarını ve artık başlama gününü beklediklerini ifade etti

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanlığı ve Badminton Federasyonu tarafından ortaklaşa organize edilecek olan Türkiye Şampiyonası ile ilgili açıklamalarda bulunan GSİM Spor Şube Müdürü Güven Özyurt, "Şampiyona için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu tür organizasyonları gerçekleştirmede marka şehir haline gelmiş bulunuyoruz. Bu şampiyonadan da alnımızın akı ile çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

ÖNEMLİ ORGANİZASYON

Bu şampiyonanın aynı zamanda ilk defa Samsun'da yapılacağını da belirten Özyurt, "Samsun olarak bu şampiyonaya Amisos 55 Spor Kulübünden 10 sporcu katılmaktadır. Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik ve Bedensel Engalliler Federasyonu Başkanı Mustafa Veysel Gülpınar'ın da katılması şampiyonaya farklı bir hava verecektir. Bu şampiyonaya engelli sporcularımızın desteklenmesi adına da çok önemli" dedi.

Kaynak.halkgazetesi.com.tr

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap