k@lpsizim_85

Mesleğiniz - Çalıştığınız Kurum ve Kuruluşlar

Önerilen İletiler

Mesleğiniz - Çalıştığınız Kurum ve Kuruluşlar

Hangi Tarih Aralarında Hangi Kurumlarda Çalıştınız.

Şuanki Çalıştınız İşe Nasıl Girdiniz.

Engelli Olarak Zorluklarla Karşılaştınız Mı?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mesleğim: Müşteri İlişkileri Asistanlığı

Çalıştığım Kurum: Medline Alarm Sağlık Hizmetleri A.ş

Hangi Tarih Aralarında Hangi Kurumlarda Çalıştınız: 09.11.2007 den beri Medline'de çalışmaktayım.

Şuanki Çalıştınız İşe Nasıl Girdiniz: Tophane özürlüler merkezinde cv bulunuyordu. Medline'nin de Adem kuyumcu'yla birlikte yaptığı engellilerde çalışabilir projesiyle başlayan bir yolda yolumuz kesişti.. Proje şöyleydi:Sayıyı unuttum şimdi belirli bir sayıda engelli alıp hastanelere , alış veriş merkezlerine stant kurup Medline acil sağlık paketi satışı yapılcaktı. Engelli derneklerinden vs. den engelli cv leri istemişler.. İlk görüşmeyi tophanede yaptık.. 50 kişiden fazla kişiyi çağırmışlardı görüşmeye , farklı yerlerdede görüşme yapmışlardı.. bizden 2o kişiyi seçtiler.ikinci görüşmeye çağırdılar bu 20 kişiden sadece 2 kişiye onay verildi, bunlardan biride bendim..

Engelli Olarak Zorluklarla Karşılaştınız Mı?: Evet karşılaştım engelli olduğun için güvensizlik vardı hep arada Çünkü görüşme sürecinde sağolsun engelli arkadaşlarımız bu güvensizlik konusunu o kadar çok ön plan çıkardılarki doğal olarak biz geride kalanlaradao gözle bakıldı.Bunun içinde deneme süreci çok uzun sürdü, ve yanılmadılarda 4 arkadaş kalmıştık ve bu 4 kişiden tek ben kaldım..1-2 ay boyunca hiç para almadan gittim 2-3 ayda sadece taksi paramı ve sattığım paketlerin primini aldım.Şuanda nasıl mı bu çektiğim zorlukların keyfini yaşıyorum..Genel merkeze aldılar ve masa başı bir iş ama yine olmadı zorluklar oldu halende bazen devam ediyor güvensizlil bazen engelli olduğum için bir iş verirlerken yada sölerlerken güvenmediklerini engelli yapaamz dediklerini hissediyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mesleğim: Satıs Danışmanı - Müşteri İlişkileri

Çalıştığım Kurum: Başaran Sağlık A.ş

Hangi Tarih Aralarında Hangi Kurumlarda Çalıştınız: 09.11.2007 - 09.04.2010 beri Medline Aalrm Sağlık Hizmetleri

Şuanki Çalıştınız İşe Nasıl Girdiniz: Sitemizin 2. geleneksel pikniği için sponsor olmayı teklif ettiler , bunun görüşmesi için gitmiştim. Aslında Can'la berabar medikal bir şirket olarak düşündüğümüz için öncelikle hayır demiş sonrada tamam bir görüşelim diyerekten görüşmeye gitmiş, medikal şirket olmadığını görüncede tamam demiştik ve bunun için1-2 görüşme yaptıktan sonra bana iş teklifinde bulundular. Bende bir süre düşündükten sonra Bilmiyorum işte orasını nasıl evet dediğimi çünkü o zamn 2-3 yerdende iş teklifleri gelmişti ama patronlarımın güzelliği karşısında hayır diyemedim.. E e gelip ta babamdan dahi istediler beni daha nasıl diyeyim.. İşte 2.ci iş hayatımda böyle başladı..

Engelli Olarak Zorluklarla Karşılaştınız Mı?: İlk işimdeki kadar zorluklarım olmadı .. Çünkü karsımdaki kişiler sen engelisin diye güvensizlik yapmıyorlar, hatta onlar o kadar çok güveniyolar ki ben kendimden korkuyorum ya yapamazsam güvenlerini bir hiçe çıkartırsam diye.. Şimdilik bir zorluğu yok.. Hem daha yeni :))..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap