candan

Öğrencime Yardım Etmek İstiyorum.Lütfen Bilgisi Olanlar Yazsınlar...

Önerilen İletiler

Özel eğitim öğretmeniyim.8 yaşında doğuştan olan bir problemi yüzünden yürüyemeyen bir öğrencim var.ailenin anlattığına göre bacak sinirleri belinde bir kese içinde kalmış bacaklara dağılmamış.bu nedenle belden aşağısı hissiz altı bağlanıyor.geçenlerde ameliyatla sinirlerin dağıtılabileğini duymuşlar.maddi durumları da çok iyi değil.o nedenle doktor doktor gezemiyorlar.eğer bu konuda bilgisi olan varsa ya da anlttığım olayla ilgili yardımcı olacak doktor varsa lütfen bana yazsın.o kadar akıllı ve tatlı bir çocuk ki içim acıyor onu öyle gördükçe.herkesin yardımını bekliyorum.sağlıcakla kalın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest DOĞRU YOL

Sayın candan

Öncelikle omurilik felçlileriyiz biz'e hoşgeldiniz

Konuya çok üzüldüm..çok geçmiş olsuın..ne yazık ki bedava doktor bulmak zor..elinde parası olana veya arkasında dayısı olana doktor çok..keşke imkanlarım olsaydı da o küçük yavrunun iyileşmesine sebep olabilseydim..

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest sarcak

sayın öğretmenim,

Sağlık durumunun düzelmesiyle  ilgili teknik birşey söyleyemem .ancak bu öğrencinize karşı yöntemlerinizde dikkatli olmanızı isterim.

İlerde gerçekleşmeyecek hayallere kapılırsa sonu hüsran olur.Mesele nereyi ne kadar okuyabileceği,nasıl bir mesleğin durumu için uygun olacağı konularında, olmayacak hayallere kapılmasın.

Belkide şuanda size hayran ve söyleyeceğiniz herşeyden çok etkilenecektir.Moral ve ümit vereyim derken yanlış yönlendirmeler yapmayın.

öğrencinin sağlık durumunu ,ailesinin maddi gücünü,ailesinin davranış hayatı anlam ve kavrama düzeyini,tartarak  okuyup yapabileceği meslekler hakkında  yönlendirmelerinizi yapın.yoksa ilerde acı çeken  o olur.

Bu konularda acı tecrübeler yaşamış bir insan olarak bu yazdıklarımı değerlendirin.

Son söz olarakta öğrencinizin sorunlarıyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sarcak ama durumu ameliyat ile düzelebilir bir durum gibi

Bildiğiniz gibi sinirler omur iliğin içinde kendini onaramaz ama omur ilik dışındaki sinirler kesilse dahi kendini onarır

Bence biraz destek olabilecek birisi yeniden hayata döndürebilir

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sevgili sancar acı tecrübe yaşamış biri olarak demenizden eskiden buna benzer bir konu yüzünden üzüldüğünüzü anladım.ilk mesajıma dikkat edersen ameliyat konusunu aile bana söyledi ben onlara değil ve boşuna ümitlendirmek istemediğimi de belirttim.ben sadece ön araştırma yapıp eğer kendim ikna olursam aileyle görüşmeyi düşünüyorum.öğrencim okuyup meslek sahibi olabilir ama düşünün belden aşağısı hissiz ve birilerine bağımlı yaşamak zorunda şimdilik annesi yetebiliyor ama ya sonra:( ben annesine konuyu araştırırım bile demedim sürekli merak edip sormasın diye.istediğim buna benzer bir olay yaşayan ameliyat olan yada bu tür ameliyatları yapan doktor tanıyan var mı bunları öğrenmek şimdilik.ilginize tekrar tşkler.sağlıcakla kalın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest sarcak

hepimiz aynı trenin yolcusu değil miyiz? sitemi yarıştıracağız.Küçük şeylere takılmıyalım.herkese yetecek yer bulunur.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap