zeynepkrtas

250 Bin TL Bulunursa Egemen Yürüyecek...

Önerilen İletiler

250-bin-tl-bulunursa-egemen-yuruyecek-534354.Jpeg

250 bin TL bulunursa Egemen yürüyecek

Nadir görülen hastalık yüzünden yatağa mahkum yaşayan Egemen için Çin’de uygulanan yöntem ümit oldu. Ancak 250 bin lira tedavi parası gerekiyor

İzmir Torbalı’da yaşayan Sarıer Ailesi’nin altı yaşındaki oğulları Egemen, adı pek bilinmeyen bir hastalığın pençesinde. Talihsiz çocuk doğumundan bu yana “SMA tip 2” ile mücadele ediyor. Kas kuvvetsizliğine ve erimesine neden olan rahatsızlık yüzünden hareket edemiyor. Geceleri oksijen makinesine bağlı olarak yaşamını sürdürüyor. Sık sık hastaneye kaldırılıyor, yoğun bakımda tedavi görüyor. Doktorlara göre Egemen’in iyileşip ayağa kalkma şansı neredeyse imkansız.

Ancak babası Yasin Sarıer’in internette okuduğu bir haber ümit oldu. Sarıer, bu hastalığın geçen ekim ayından bu yana Çin’in Shenzhen Beike Biotechnology Hastanesi’nde tedavi edildiğini öğrenince hemen irtibata geçti. Egemen’in raporlarını gönderdi, kök hücre nakliyle ellerini ve ayaklarını kullanabileceği yanıtı aldı. Bu müjde aileyi sevince boğdu. Ama en az 250 bin TL gerekiyordu. Baba Sarıer ve Egemen şimdi hayırseverlerden destek bekliyor.

Kalpteki deliği, kansız bıçaksız kapatıyorlar

Özel Gazi Hastanesi kardiyoloji uzmanı Dr. Hakan Gürçınar, son beş ayda, kalbinde delik olan 21-60 yaş arası 17 hastayı anjiografik (kasıktan kataterle girilerek yapılan işlem) yöntemle tedavi ettiklerini söyledi. Bu hastalara genelde açık kalp ameliyatı önerildiğini belirten Gürçınar, şöyle dedi: “Doğuştan oluşan kalp delikleri, ameliyatsız ve kansız yöntemle kapatılabiliyor. Kalp deliği olan hastalar mutlaka bir kardiyoloğa muayene olmalı.”

Milliyet

tarihinde CanBy tarafından düzenlendi
resim eklendi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

NAdir görünen hastalıkta çok zor bizler yine hep beraber araştırıp ediyoruz. Çok olan hastalıklarında tedavisi üzerinde çalışılıyor. Ama nadir olanlarda bu şanslar düşük oluyor.

Ama cin deki tedavi işe yararsa ne mutlu inş birileri yardım eder.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Allah sabır versin ailesine..Çok zor bir durum..

Yüce mevla şifasını verir inşallah..

Çin deki sağlıkla ilgili her habere inanamıyorum..!!!

Yüksek meblağdaki giderler ticaretden başka ne olabilir..?

Emeğine sağlık..Zeynep..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

umarım küçük bedene bir yardım eli uzanırda sağlığına kavuşmak için bir vesile olunur taabi herşey yüce mevlamın takdiridir.paylaşımınız için teşekkürler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap