zeynepkrtas

Ahmet Dede'nin Akülü Araba Mutluluğu...

Önerilen İletiler

Ahmet Dede'nin Akülü Araba Mutluluğu

Beykoz’daki engellilerin sosyal yaşama daha fazla katılmalarına yönelik çalışmalar yapan Beykoz Belediyesi, yaşları 20 ile 70 arasında değişen 10 engelliye akülü araba hediye etti. Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan dağıtım töreninde akülü arabasına kavuşan 77 yaşındaki Ahmet İmay, sokağa daha kolay çıkacak olmanın mutluluğunu törene katılanlarla paylaştı.

Yeni arabasına kavuşmanın mutluluğu yüzüne yansıyan İmay:

“Toplumda yaşayan herkes bir engelli adayıdır. Ben de 8 yıl önce sağlıklıyken rahatsızlanarak engellilerin arasında katıldım. Engelim dolayısıyla yalnız başıma dışarı çıkamıyordum. Artık tek başıma dışarı çıkabilir, ihtiyaçlarımı karşılayabilirim” dedi.

Törende söz alan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise, “Her devlet sosyal devlet anlayışı içinde engellilere karşı görevlerini yerine getirmek zorundadır. Biz de ilçemizdeki engellilere yardım eli uzatarak onlara karşı sorumluluğumuzu yerine getiriyor, kent hizmetlerinden asgari düzeyde yararlanabilen kardeşlerimize borcumuzu ödemeye çalışıyoruz ” diyerek sosyal belediyeciliğin bir gereği olan yardımların devam edeceğini belirtti.

Ebm Haber

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap