Can Sengul

Gönülçelen Dizisi Tanıtım Ve Resimleri

Önerilen İletiler

Gönülçelen dizisi Bölüm özetleri, künye, oyuncular, fotoğraf galerisi ve iletişim bilgileri yer alıyor.

Gönülçelen

Evet Sevgili Gönülçelen Takipçileri son aldığımız bilgilere göre gönülçelen dizisi atv ekranlarında yayımlanacak ve siz sevenlerin karşısına geçecek umarım bu başarılı dizide diğer diziler gibi hüsrana uğrayıp bitmez

Yurtdışında Türkiye üzerine tezler hazırlamış genç akademisyenin Türkiye’ye dönüş yapar. Akademisyen bir arkadaşıyla, kenar mahallede gördüğü kız üzerine bahse girer: Bu kenar mahalle dilberinden hanımefendi olur mu olmaz mı? Akademisyen bu çalışma sırasında öteki Türkiye’nin gerçekleriyle yüzleşecek, hem yurdunu hem aşkı keşfedecektir.

Oyuncular :

tubaa.jpg

Gerçek Adı : Hatice Tuba Büyüküstün

Doğum Yeri : İstanbul

Doğum Tarihi : 05 Temmuz 1982

Eğitimi : Lisans

Tuba Büyüküstün İstanbul Özel Doğuş Okulları’ndan ve Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken reklam filmlerinde rol aldı. Yönetmen Tomris Giritlioğlu ile tanıştıktan sonra oyunculuğa başladı. Sultan Makamı adlı dizinin son dört bölümünde rol aldı. 2004 yılında Çağan Irmak’ın yönettiği Çemberimde Gül Oya adlı dizideki Zarife rolüyle büyük çıkış yakaladı. Aynı yıl Cemal Şan’ın yönettiği Gülizar adlı televizyon filminde Şevket Çoruh ve Yetkin Dikinciler’le başrolü paylaştı.Ayrıca yine Çağan Irmak’ın filmi Babam ve Oğlumda oynadı. Aydın Bulut’un yönettiği Ihlamurlar Altında adlı dizide Bülent İnal, Sinan Tuzcu ile başrolü paylaştı.Şu anda ise Antakya’da çekilen asi adlı televizyon dizisinde Murat Yıldırım’la beraber başrol oynamaktadır.

Popularity: 16% [?]

Etiketler: Gönülçelen dizisi, Hatice Tuba Büyüküstün, Hatice Tugba Büyüküstün, Tuba Büyüküstün Oku da

* Gönülçelen dizisi Cansel Elçin

cansel.jpg

Gönülçelen dizisi Cansel Elçin

Yakında Atv Ekranlarında Başlaması Planlanan Gönülçelen Dizisi Başrol oyuncularından Cansel Elçin Biyografisi ve hayatı

Cansel Elçin Gönülçelen dizisi

9 yaşından bu yana Fransa-Paris’te yaşamını sürdürmektedir. İlk ve orta eğitimini Paris’te, Lycée Racine’de tamamladıktan sonra aile işini devam ettirmek üzere ekonomi ve sosyal bilimler okudu. Bir süre ticaretle uğraşsa da akşam kursları ile başladığı tiyatro serüvenine, konservatuara yaşı tutmadığı için,Fransa’nın önde gelen tiyatro okullarından Ecole Florent’e yazılarak devam etti. Gerard Depardieu, Sophie Marceau, Isabel Adjani gibi isimlerin ders verdiği Ecole Florent’den mezun oldu. Bir ara Audrey Tautou’yla aynı sınıfta okudu. Ecole Florent’ten sonra, New York’tan gelen ve Actor’s Studios’u kuran Lee Strasberg’in oğlu John Strasberg ile Jack Garfeinden sinema ve tiyatro dersleri aldı.

Okulu dereceyle bitirmesiyle birlikte, Fransa’nın çeşitli bölgelerinde birçok temsilde sahne alarak profesyonel tiyatro yaşamına adım attı. Tiyatronun yanı sıra çeşitli reklam ve sinema filmlerinde de rol alan sanatçı aynı zamanda senaryosunu kendisinin yazdığı ve yönetmenliğini de üstlendiği Papillon adlı kısa bir film çekti.

Bir temsilde kendisini izlemeye gelen Ferzan Özpetek ile tanışan Cansel Elçin, yönetmenin Haremsuare adlı filmiyle kamera arkasında cast oluşumu, ve çekim konusunda deneyim kazandı, bu paylaşım ayrıca kendisine Türkiye’nin önde gelen kadın yönetmenlerinden Tomris Giritlioğlu ile çalışma fırsatı da sundu. Tomris Giritlioğlu ile tanışmasıyla birlikte Türkiye’de oyunculuğa başladı ve Kırık Kanatlar adlı dizi ile Türkiye’de sanat hayatını sürdürmeye karar verdi. Bu sezon Hatırla Sevgili adlı televizyon dizisi ile kamera karşısına geçen sanatçının rol aldığı, Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin yönettiği Küçük Kıyamet adlı sinema filmi 22 Aralık 2006 tarihinde gösterime girmiştir. Son olarak Özhan Eren’in yönettiği 120 adlı filmde “Süleyman Teğmen” olarak karşımıza çıkmıştır.

Popularity: 15% [?]

Etiketler: Cansel Elçin, cansel elçin gönülçelen, Gönülçelen, gönülçelen dizi Oku da

* Gönülçelen Hatice Tuba Büyüküstün Biyografisi

Evet Sevgili Gönülçelen Dizisi Sevenler Geçen Ay çekimlerine başlanan ve Dizi Tanıtım Fragmanlarıda dönen dizinin merakla beklenen 1. Bölümü 19 Şubat Cuma Günü Saat 20.00′de Atv’de siz sevenlerinin karşısına çıkacak .

Dizisin Genel özeti ise şöyle olacak ; Yapım : Asis Yapım

Proje Tasarım : Tomris Giritlioğlu

Yönetmen : Ahmet Katıksız

Senaryo : Gül Dirican, Sertaç Ergin

Müzik : Tamer Çınay

Oyuncular :Tuba Büyüküstün (Hasret), Cansel Elçin (Murat), Ünal Silver (Burhan), Günay Karacaoğlu (Gülnaz), Ayda Aksel (Nesrin), İlhan Şeşen (Ethem), Onur Saylak (Levent), Umut Kurt (Kadir), Tuna Orhan (Bekir), Nadir Sarıbacak (Kobra), Hülya Duyar (Kadriye), Yasemin Conka (Nakiye), Evrim Alasya (Balçiçek), Can Kahraman (Davut), Dilşat Bozyiğit (Çelen), Hasan Say (Kadir)

Merakla beklenen Gönülçelen dizisi ile ilgili hazırlıklar tam sürat devam ediyor. 17 ocakta çekimlerine başlanan dizinin yapımcısı Asis Yapım. Tomris Giritlioğlu projesi olan yapımın baş rol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin. My Fair Lady’nin dizi uyarlaması olacak projede Umut Kurt ve Ayda Aksel’de rol alacaklar. Bir diğer oyuncu da Yarım Elma dizisinin sevilen oyuncusu Günay Karacaoğlu. Dizinin çekimlerine ocak başında başlanıyor ve dizi Atv’de gösterilecek.

Tuba Büyüküstün, rolünü hakkıyla sergileyebilmek için harıl harıl çalışıyor. Oyuncu Cansel Elçin‘de Mine Mucur‘dan piyano dersleri alıyor. Önceden de bir piyano geçmişi olan Cansel Elçin, pratik yaparak rolüne hazırlanıyor. Bundan önceki dizilerde kendisini farklı kişiler seslendirmişti. Ama Gönülçelen dizisinde oyuncu kendi sesi ile izleyici ile buluşacak.

Umut Kurt‘un da bir romen gencini canlandırdığı dizde rolü için klarnet dersleri alıyor. Savaş Zurnacı‘dan klarnet dersleri alan oyuncu, daha önceden de Düğün Şarkıcısı dizisi ile müziğe uzak olmadığını kanıtlamıştı.

Müzik ve ritm’in temel alındığı dizide Baba Zula ve Murat Ertel dizi ekibine destek oluyor.

Plato olarak doğal bir çingene mahallesi yaratmaya çalışan Asis Yapım ekibi, kostümler konusunda da titiz bir ön hazırlık yapıyor.

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin’in paylaştığı merakla beklenen “Gönülçelen” çok yakında ATV’de başlıyor…

Yapımcılığını Tomris Giritlioğlu-Asis Yapım’ın yaptığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, Gül Dirican ve Sertaç Ergin’in senaryosunu yazdığı, başrollerindeTuba Büyüküstün, Cansel Elçin, Onur Saylak, İlhan Şeşen, Ünal Silver, Günay Karacaoğlu ve Ayda Aksel’in paylaştığı “Gönülçelen” adlı dizi için geri sayım başladı.

Gönülçelen’de İstanbul’un en fakir semtlerinden birinde oturan, alt tabakaya mensup ve o tabakaya ait ‘Roman’ ağzı ve ‘özgür ruhu’yla farklılaşan, genç bir kız Hasret ile zengin ve müzik konusunda kariyer yapmış akademisyen Murat’ı (Cansel Elçin) bir araya getiren hayalleri olacak.

Çekimleri Ocak ayında başlayacak olan Gönülçelen’de Hasret karakteriyle karşımıza çıkacak olan Tuba Büyüküstün, rolü için dersler almaya başladı. Roman şivesi, Roman dansı dersleri ve şan dersi alan Tuba Büyüküstün aynı zamanda Romanların yaşadığı bölgeleri ziyarete gidiyor. Cansel Elçin’in Müzik Akademisi’ni bitirmiş, İstanbullu zengin, çok ünlü bir müzik adamını canlandıracağı Murat karakteri için piyano dersleri alıyor.

Bir yanıyla İstanbul’un hikayesini anlatacak olan Gönülçelen müzik yelpazesinin en lezzetli örnekleriyle şehrin acı ve tatlı manzarasını gözler önüne serecek.

Gönülçelen Dizisinin Konusu: Uzun yıllar yurt dışında kalmış ve Türkiye üzerine tezler hazırlamış olan genç ama parlakMüzik akdemisyeni Murat Türkiye’ye döner. Arkadaşıyla gezdiği kenar mahallelerden birinde gördüğü güzel çingene kız (Hasret) üzerine hayatını değiştirecek bir bahse girer ve kenar mahalle dilberinden hanımefendi yaratmaya çalışırken “Öteki Türkiye”nin gerçekleriyle yüzleşir. Kız parlak bir yıldıza dönüşürken, akademisyen genç de aşkı ve yurdunu keşfedecektir.

Popularity: 22% [?]

Etiketler: Gönülçelen 1. Bölüm, Gönülçelen 1. Bölüm izle, Gönülçelen 1. Bölüm seyret Oku da

H0CQL.jpg

JKLNB.jpg

PxIOf.jpg

0HVN4.jpg

7Cw5W.jpg

OWlzD.jpg

Clwbl.jpg

micYt.jpg

sfwP7.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diziler Pek Sarmaz Beni Yaa Ama Sevdiğim İki Kişi Tuba Büyüküstün Ve Cansel Elçinn Başrollerde Umarım Hayal Kırıklığı Olmaz Bekleyenler İçin

Paylaşım İçin Tşkler Can

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap