k@lpsizim_85

İş Hayatımın Öncesinde Yaptıklarım

Önerilen İletiler

İş hayatıma başlamadan önce eğitimime çok ağırlık verdim rahatsızlığımdan dolayı yarım kalan eğitimime devam ettim , dısarıdan kendimi geliştirecek eğitimler aldım.bunlar ofis programları , bilgisayarlı muhasebe hakla ilişkiler eğitimi. Ve çok kitap okuyan biriydim buda konusmama çok etkisi olmuştur.

Çok iş görüşmelerine gittim, görüşmelere girdim olumlu oldu ama hep mimari engeller sorun oldu.Ya merdiven ya lavoba vs. gibi. İş görüşmelerine giderken gittin iş yeriyle ilgili bilgiler edinmek, giyime önem vermek ve kendinizden emin karsınızdaki kişiye sadece dış görünüşüm engelli ama ben engelli değilim ifadesini vermek çok önemli , en büyük etkilerden biride cv ve cv deki kariyerle ilgili düşünceleriniz yada kısa bir yazı isterler oraya yazdınız yazı çok önemlidir. Ben benim yazdığım yazıyı sizlerede yazacağım. Bu yazının çok büyük etkisi olmuştur iş görüşmelerimde...

Amacım sadece bir iş bulmak değil engelli olduğum halde beceri ve yaratılıcığımı kullanarak kendi kişisel gelişimimi sürdürüp doğru firmalarla doğru işler yapmaktır.Biraz seçiçi olup kendim için en uygun mesleği seçmek, böylelikle hem kendime hemde çalıştığım sektöre bir katkı sağlayabilmektir.kısacası benimde becerilerim var.

Ben bu yaptıklarım sayesinde iş sahibi oldum...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap