yarali kalp

Oğlunu Kaybeden Anne Gözyaşlarına Boğuldu....

Önerilen İletiler

Oğlunu kaybeden anne gözyaşlarına boğuldu google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);Adana'da annesi ve kardeşi ile birlikte portakal toplamaya giden konuşma engelli 6 yaşındaki İsmail Gültekin'den iki gündür haber alınamıyor.

Adana'da annesi ve kardeşi ile birlikte portakal toplamaya giden konuşma engelli 6 yaşındaki İsmail Gültekin'den iki gündür haber alınamıyor.Acılı anne, "İsmail'i elimden kaçırdım" diyerek gözyaşı döküyor.

Merkez Seyhan ilçesi Sarıhular mahallesindeki Toplu Konut İdaresi'nin yaptırdığı evlerde oturan Mürüvvet Gültekin, çocukları 6 yaşındaki İsmail ve 5 yaşındaki Samet'i yanına alarak, komşularıyla portakal toplamaya gitti. Anne Gültekin, sürekli evde oturan çocuklarının oyun oynamalarını istediği için buraya gittiğini belirterek, portakal toplarken çocuklarının yanında olduğunu, daha sonra ise küçük oğlu Samet'in ayağına batan dikeni çıkardığını söyledi.

Bu sırada konuşma engeli olan İsmail'i göremediği için kardeşine sorduğunu anlatan anne Gültekin, "Ağabeyine sordum. (Abin nerede) dedim, (gitti) dedi. (Nereye gitti oğlum) dedim, (şişman bir adam onu aldı, gitti) dedi. Ondan sonra aramaya başladım.

Bütün bahçeyi talan ettim. Bulamadım, komşularla gittiğini düşündüm. İnşallah onlarla gitmiştir deyip eve gittim. Ancak orada da yoktu. Tekrar bahçeye döndüm ama İsmail yoktu. Elimden kaçırdım İsmail'i" diyerek, gözyaşlarına boğuldu. Komşularının teselli ettiği anne Gültekin, polise kayıp başvurusu yaptıklarını, oğlunun fotoğraflarını göstererek görenlerin de kendilerine yardımcı olmasını istedi.

Bu arada, ağabeyini en son gören Samet ise onu şişman bir kişinin elinden tutarak götürdüğünü söyledi. Konuşma engelli İsmail Gültekin'in üzerinde turuncu-yeşil bir kazak, haki renkli hırka ile mavi kot pantolon bulunuyor. Emniyet Çocuk Şube Müdürü Akın Sabit Zaimoğlu, kayıp çocuğun bulunması için tüm ekiplerin seferber olduğunu söyledi. Zaimoğlu, çocuğun en son kaybolduğu yerde çalışma yapıldığını, bu yerin yakınındaki güvenlik kamerası görüntülerinin de inceleneceğini söyledi.

(CİHAN)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap