k@lpsizim_85

Engelli Sporcunun Azmi Görenleri Şaşırtıyor

Önerilen İletiler

Engelli sporcunun azmi görenleri şaşırtıyor

Hatay'ın İskenderun ilçesinde tek kolu ile spor yapan engelli vatandaş azim ve gayretiyle dünya şampiyonasına hazırlanıyor.

Bir kolu olmayan sporcu Ercan Bozdağ, Dünya Tekvando Şampiyonasında başarılı olmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İskenderun'da Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü öğrencisi Ercan Bozdağ, Uluslararası Tekvando Federasyonu bünyesinde Türkiye elemelerine katılacak. Milli Takım Antrenörü Mehmet Korhan gözetiminde çalışmalarını sürdüren Bozdağ, "Hocamın böyle bir sporu başaracağıma inandığı ve bana güvendiği için çalışma azmim arttı. İskenderun'u ve milli takımı temsil edebilmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Engelli olmak başarmaya engel değildir. Bu nedenle tüm gücümle çalışıyorum. Hocam da bana güveniyor." dedi. Bozdağ, tekvando sporunun ileride bir ışık olacağına inandığını belirterek, en büyük isteğinin milli formayı en kısa zamanda giymek olduğunu söyledi.

Milli takım antrenörü Mehmet Korhan'a da teşekkür eden Bozdağ; "Hocam bunu başaracağıma inandı ve bana böyle bir imkan sağladı, bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim." ifadesini kullandı.

Milli Takım anterönü Mehmet Korhan ise, "Türkiye Taekvando fedeasyonu iki yıldır en gelli sporcular için bu tür faaliyet başlattı. Bu da engelli vatandaşlar için de fırsa oluşturdu. 11 Mayıs'da Rusya'da dünya şampiyonası düzenlenecek. Biz de bu müsabakalara katılamak için çalışıyoruz. Ercan arkadaşımız 1997 yılında bu spora başlamış ancak aile sorunlarından dolayı spora ara vermişti. Biz de bu arkadaşımızı dünya şampiyonasına hazırlıyoruz. Engelli arkadaşımızın milli takımı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Zaman

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap