k@lpsizim_85

Gizem'e Büyük Onur!

Önerilen İletiler

Gizem'e Büyük Onur!

Güney Afrika Cumhuriyeti Başkanı Nelson Mandela'nın himayesinde gerçekleştirilecek ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de düzenlenecek...

Güney Afrika Cumhuriyeti Başkanı Nelson Mandela'nın himayesinde gerçekleştirilecek ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de düzenlenecek Laureus Dünya Spor Ödülleri yarışmasında Türkiye'den Gizem Girişmen engelli dalında aday gösterildi.

6 aday ile yarışacak Gelişmen'in, 10 Mart'ta düzenlenecek gecede akademi üyelerinden oluşan jürinin belirlemeleri sonucunda Dünya Spor Ödülü'nün sahibi olup olmayacağı belli olacak.

Türkiye'de bir ilk olduğunu ifade eden milli okçu Gizem Girişmen, çok mutlu olduğunu belirterek, "Böyle bir ödüle aday gösterilmekten dolayı çok mutluyum. Türkiye'de hem engelli sporcular, hem de engelsiz sporcular arasından ilk kez ben aday gösterildim. Bu ödüle aday olarak gösterildiğime inanıyorum" diye konuştu.

Öte yandan, engelsiz sporcular dalında dünyaca ünlü atlet Husein Bold ile yine ünlü tenisçi Roger Federer daha önce bu ödüle layık görülmüşlerdi.

Fanatik.ekolay.net

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

böyle büyük bir ödüle aday gösterilmesi kendisinin tüm engelleri aştığını gösterir ihşallah bu ödüle sahip olur sonsuz başarılar kendisine.paylaşımınız için teşekürler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap