atakansonmez

Olumlu Düşünmeyi Sürekli Hale Getirmek ve içsel ses

Önerilen İletiler

İnsan zihninden günde ortalama olarak 60.000 civarında düşünce geçmektedir.Bu düşünceler bizim nasıl hissettiğimizi mutlu olup olmadığımızı belirler.

Bir kişi kendine sürekli mutsuzum derse ne kadar sağlıklı olursa ne kadar zengin olursa olsun kendisini mutsuz hisseder.Diğer taraftan bir başka kişi maddi sıkıntıları olabilir yada ciddi sorunları kendi içinde mutlu ise mutlu yaşar.

Mutluluğu belirleyen bir çok faktör var.Genetik faktörler,aile yapısı,çevre ve tabii ki kişinin kendi içsel sesi.

Özellikle omurilik felçi söz konusu olduğunda kişinin içsel sesinin olumludan olumsuza dönmesi muhtemeldir.Hayatınız boyunca aktifken özellikle bizim gibi ülkelerde imkanlar da yeterli olmadığı için zorluklarla karşılaşmak insanların bu konuda ki bilinçsizlikleri karamsar düşüncelere kapılmak depresyona neden olabilir.

Benim sizlere bu bölümde olumsuz düşünceleri nasıl olumluya çevirebiliriz bunlarla ilgili önerilerim olacak.

Burada ki yazılardan okuduğum kadarı ile sevindirici olan bir çok üyenin içsel sesinin olumlu olması.Bu içsel sesi olumlu tutmak çok çok önemli.

Sizlerden ricam içsel sesinizin farkında mısınız.Olumsuz düşünceler geldiğinde bunlar ile nasıl baş ediyorsuz.Ya da baş edebiliyor musunuz.

Kendinizi iyi ve mutlu hissediyor musunuz.

İyi hissetmek apayrı bir şeydir.Bir kişi görünüşte sağlıklı olmasına rağmen iyi ve mutlu hissetmezken bir başka kişi zihninde iyi ve mutlu hissedebilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap