Can Sengul

Teknoses TTS Türkçe Konuşma Sentezleme Yazılımı Bilgisayarınızdaki Metinleri İnsan Sesine Dönüştürerek Okunmasını Sağlar...

Önerilen İletiler

Teknoses TTS Türkçe Konuşma Sentezleme yazılımı bilgisayarınızdaki metinleri insan sesine dönüştürerek okunmasını sağlar.

Uzaktaki bir bilgisayarda kayıtlı bilgileri, telefon hattı üzerinden size okuyabilir. Teknoses TTS ile görme engelliler, Bilgisayarda yazı yazabiliyor, e-posta alıp gönderebiliyor, internette gezinebiliyor.

Teknoses TTS Görme engelli kişinin bilgisayarda o anda bulunduğu ekrandaki bilgileri sanki yanında bir yardımcı varmış gibi insan sesi ile okuyarak geçerli durum hakkında bilgilendiriyor. Kullanıcı Herhangi bir İnternet sayfası açtığında, internet sayfasındaki bilgileri, linkleri ve bu linkler için klavye kısayollarını sesli olarak okuyor. Böylece görme engelli bir kişi mevcut durumu sesli olarak dinledikten sonra Teknoses TTS programının söylemiş olduğu kısayollara tıklayarak gezintisine devam edebiliyor.

Aynı şekilde Görme Engelli bir kişi yazı yazmak istediğinde, klavyede bastığı her tuşu sesli olarak dinleyebiliyor, yazmış olduğu kelimeler ve cümleler arasında kısayol tuşlarını kullanarak tekrar sesli olarak dinleyebiliyor.

rpointer.gif Teknoses TTS - SAPI5 programı Deneme Sürümünü bilgisayarınıza yüklemek yada güncellemek için buraya tıklayabilirsiniz.

(

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap