Vatan...

Engelli Milli Yüzücü Uğur, İstanbul'a Transfer Oldu...

Önerilen İletiler

siirtli-ozurlu-genc-avrupa-yolunda_b.jpg

İki dizinden aşağısı doğuştan olmayan Siirtli milli yüzücü Uğur Yumuk, İstanbul'a transfer oldu.

Konu ile ilgili olarak valilikten yapılan açıklamada, Siirt Gençlik ve Spor Müdürlüğü kulübünde yüzme branşında lisanslı milli sporcu olan bedensel engelli Uğur Yumuk'un İstanbul'da faaliyet gösteren yüzme kulüplerinden FMV Işık Spor Kulübüne transfer olduğu açıklandı. Açıklamaya göre, milli sporcuya transfer olduğu kulüp başkanlığınca konaklaması için dayalı döşeli ev ve aylık bin 500 TL maaş verilecek. Açıklamanın son bölümünde değişik stil ve metrelerde derecelere sahip olan milli yüzücü Yumuk'un

ilişiksiz belgesinin Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç tarafından verildiği ve Olgaç'ın kendisine başarılar dilediği duyurularak milli sporcunun bugüne kadar elde ettiği dereceler açıklandı.

Milli sporcunun dereceleri ise şöyle: "Karadeniz Oyunları Uluslararası Yüzme Şampiyonası, 100 metre sırt üstü 3'ncü; 2. Slovakya'da yapılan Uluslararası Yüzme Şampiyonası 100 metre serbest 2'nci, 100 metre sırt 2'nci, 100 metre kurbağalama 2'nci, 50 metre kelebek 2'nci, 3. Federasyon Başkanlığı'nca Düzenlenen Türkiye Şampiyonaları'nda 100 metre serbest 1'nci, 100 metre sırt 1'nci 100 metre kurbağalama 2'nci 50 metre kelebek 2'nci."

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap