Dogru_Yol

Bayların da Biyolojik Saati Var

Önerilen İletiler

Erkeklerin de yaşlarının ilerlemesiyle çocuk sahibi olma oranının ciddi seviyede düştüğü ortaya çıktı.

Bilim adamları tarafından yapılan araştırmada kadınlar gibi erkeklerin de biyolojik bir saatleri olduğu ve yaşın ilerlemesiyle çocuk sahibi olma oranının ciddi seviyede düştüğü ortaya çıktı.

Elinizi çabuk tutun!

Fransa'da kısırlık tedavisi görmekte olan 12 bin çift üzerinde yapılan araştırma sonuçlarıyla birlikte çocuk sahibi olmak isteyen erkeklerin ellerini çabuk tutması gerektiği anlaşıldı.

Baba olamayabilirsiniz

Araştırma sonuçları orta yaş ve üstündeki erkeklerin de baba olabileceği inanışını kıracak nitelikte çünkü sonuçlar erkeklerin çocuk sahibi olma konusunda bir biyolojik saatleri bulunduğunu ortaya koydu.

Oranlar düşük

Araştırmaya göre 35'inden sonra baba olma şansı düşüyor 40 yaş üstündeyse daha ciddi bir düşüş gözleniyor. Araştırmada kısırlık tedavisi gören 40 yaş üstündeki erkeklerin sadece yüzde 10'unun eşi hamile kalabildi. Ayrıca düşük oranında da üçte birlik bir artış görüldü.

Bilim adamları sorunun ilerleyen yaşla birlikte “spermin DNA yapısındaki hasar”dan kaynaklandığını düşünüyor.

NTVMSNBC

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben ce tıbi araştırmaların hepsi doğru deyil ben tanıdıklarım varki bütün emekli olduktan sonra doğum yapıklar hemde 55 yaşında 45 yaşında doğum yapan kadınlartanırım 75 yaşında 80 yaşın da çocugu olan erkekler nanırım yani demek istediyim herkes aynı olmuyor o piskolojisine bağlı insanların tabiki sağlığada dikat etmeliyiz tşk Doğru yol verdiyin bilggiler için

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap