k@lpsizim_85

Ornöram Fizik Tedavi Merkezi

Önerilen İletiler

MERKEZ

Adres : Merkez: Necip Asım sok. no:26 çapa İstanbul

Telefon : 212 - 589 69 66 212 - 588 83 31 / 32

Fax : 212 - 589 79 88

HASTANE

Adres : 19 Mayıs Cad. No: 5 Şişli İSTANBUL

Telefon : 212 296 41 82 (pbx)

Fax : 212 233 99 33

E-Mail : info@ornoram.com

Web : http://www.ornoram.com

ornoram2.gif

Çalışma Alanları:

Ork2.gif Fizik Tedavi

Ork2.gif Ortopedik Rehabilitasyon

Ork2.gif Nörolojik Rehabilitasyon

Ork2.gif Pediatrik Rehabilitasyon,

Ork2.gif Özel Rehabilitasyon Uygulamaları

Ork2.gif

Fizik Tedavi Kireçlenmeler (Artroz, Osteoartrit) Romatizmal hastalıklar (Romatoid Artrit, Ankilozan Spondilit, İltihabi Eklem Romatizmaları vb.) Bel ve Boyun Fıtıkları Osteoporoz (Kemik Erimesi) Yumuşak doku hastalıkları (Fibromyalji, tendinit, bursit, Kapsülit, Myofasial ağrılar v.b.)

Ork2.gif

Ortopedik Rehabilitasyon Ortopedik ameliyatlar sonrası rehabilitasyon (Kalça - Diz protezi, Amputasyon vb.) Spor sakatlıkları (Ön çapraz bağ lezyonu, Menisküs vb.) Kırık Çıkık sonrası rehabilitasyon Tendon tamir ameliyatları sonrası rehabilitasyon Ortez - Protez uygulamaları Postür (vücut duruş şekli) bozuklukları

Ork2.gif

Nörolojik Rehabilitasyon Felçli hasta rehabilitasyonu (İnme, Omurilik yaralanmaları, yüz felci v.b.) Nörolojik hastalıkları rehabilitasyonu (Parkinson, M.S. ALS, Poliomyelit vb.) Sinir kesileri sonrası rehabilitasyon. Kas hastalıkları rehabilitasyonu (Myopati, Kas distrofileri vb.)

Ork2.gif

Pediatrik Rehabilitasyon Doğumsal beyin ve sinir zedelenmeleri (Spastik çocuklar, LP, Pleksus yaralanmaları, Spina Bifida vb.)

Ork2.gif

Özel Rehabilitasyon Uygulamaları Konuşma terapisi İş Uğraş terapisi Hamilelik eğitimi Yaşlılıkla ilgili problemlere yönelik rehabilitasyon Yanık sonrası rehabilitasyon Özel işyeri ergonomi seminerleri

Tedavi Yöntemleri: Ork2.gif Derin ısıtıcılar (Ultrason, Diatermi, Manyetik alan...)

tedavi1.gif

Ork2.gif Elektroterapiler (galvani, faradi, laser, TENS, diadinami, interferans, vakum...)

Ork2.gif İyontoforez (ultrason veya elektroterapi ile)

tedavi2.gif

Ork2.gif Stimülasyon tedavisi (elektrik akımı, compex, feedback, FES..)

Ork2.gif Hidroterapi (havuz tedavisi)

tedavi3.gif

Ork2.gif Masaj, Manipülasyon, Traksiyon, Basınçla Periferik dolaşım tedavisi

Ork2.gif Kas kuvvetlendirme, postür egzersizleri.

Ork2.gif Merkezi sinir sistemi ve hareket sisteminin tüm hastalıklarında solunum ve dolaşım sistemine yönelik programlar

tedavi4.gif

Ork2.gif Oküpasyonel terapi

Ork2.gif Konuşma terapisi

tedavi5.gif

Ork2.gif Ortez uygulamaları

Ork2.gif Özel enjeksiyonlar

Çalışma Prosedürleri:

hzmetal2a.gif

Hastalarımız merkezimize başvurduğunda, fizik tedavi ve rehabilitasyon uzman doktorumuz tarafından muayene ve değerlendirilmesi yapılmaktadır. Tanı amaçlı tetkiklerin yapılması veya eksik bulunan tetkiklerin tamamlanmasından sonra fizyoterapist tarafından hastanın fonksiyonel değerlendirmesi yapılır. Bu değerlendirme; kas gücü testi, eklem hareket açıklığının ölçümü, postür (vücut duruş şekli) analizi, yürüme analizi, solunum kapasitesinin değerlendirilmesi, günlük yaşam aktivitelerinin değerlendirilmesi şeklindedir.

hzmetal4a.gif

Tüm bu uygulamalardan sonra hastanın fizik tedavi ve rehabilitasyon programı oluşturulur. Gerekli görüldüğü durumlarda diğer uzmanlarımızın (Dahiliye ve Nöroloji) görüşlerinin alınması ile tedavi programı desteklenir.

Hedeflenen aşamaya gelinen ve tedavisi bitirilen hastanın sosyal çevresinde gerekli düzenlemeler yapılır. Hastanın evi, bahçesi, ,işyeri, arabası, kullandığı ev gereçleri, banyosu ve mutfağı bağımsızlık seviyesine göre yeniden yapılandırılır.

  • Like 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ewet çok iyi milleti soyuyolar 47 günde 110 bin mark ı mı aldılar 1998 de ki onların tedavi ve hizmeti şimdi devlet hastanelerinde bile var asıl sahibi giresunlu suruli öz kılıç çok yazacaklarım var da neyse ......

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bende hastalımın ilk fizik tedavisni burda gördüm , evet çok pahalı ama hizmet süper...benim en cok sevdiğim hastanenin içine girdinmi refakatcını özgür bırakıyorlar fizyoterapistin seni alıyor ve bire bir fizyotrepistinle çalışıyorsun.Refakatcına ihtiyac bile duymuyosun, Herşeyini karşılıyorlar... Ve bana faydası olmustur.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap