k@lpsizim_85

Hastaneden Özürlü Personeline Araba

Önerilen İletiler

tekden-hastanesi-nden-ozurlu-personeline-arab-1867732_o.jpg

Hastaneden Özürlü Personeline Araba

Kayseri Özel Tekden Hastanesi, özürlü personeline araba hediye ederek sürpriz yaptı. Hastanede santral memuru olarak çalışan Özge Tektaş, 3 yaş sınırı getirildiği için özürlü aracı alamadığını belirterek, "Bu hediye benim için sürpriz oldu." dedi.

Özel Tekden Hastanesi Başhekimi Dr. Kemal Tekden, hastanede çalışma performansından dolayı Özge Tektaş'a araba hediye etme kararı aldıklarını söyledi.

Kemal Tekden, "Özge, özürlü olmasına rağmen çalışma azmi ve hastanemizdeki performansı ile dikkat çekiyor. Kendiside özürlüler için özel tasarlanmış otomobil almak istiyordu. Bunu da dikkate alarak Özge'ye araba hediye etme kararı aldık. Arabanın anahtarını kendisine teslim ediyoruz. Güle güle kullansın. Allah kaza bela vermesin." dedi.

Yüksekten düşme sonucu belden aşağısı 10 yıldır tutmayan Özge Tektaş, o günden beri tekerlekli sandalyede yaşamını sürdürüyor. Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Özge Tektaş, 2 yıldır hastanenin santralinde çalıştığını belirtti. Özge Tektaş, "Benim için büyük bir sürpriz oldu. Uzun zamandır almayı düşünüyordum. Ama mümkün olmadı. Kemal Bey'e ve Tekden Hastanesine teşekkür ediyorum" dedi.

İnşaatlarda kalıp ustası olan Özge'nin babası Abdurrahman Tektaş, kızına özürlüler için tasarlanmış araba almayı düşündüğünü hatırlatarak, "Özürlüler için 3 yaş üstü araca müsaade edilmiyordu. O nedenle biz de alamıyorduk. Ama şimdi araba sahibi oldu. Teşekkür ediyoruz." diye konuştu. Özge Tektaş, hediye edilen arabasına binerek sevincini babası ve kardeşiyle paylaştı.

Haberler.com

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap