k@lpsizim_85

'Nefesi' Çalınan Felçli Kıza, Hediye Oksijen Tüpü

Önerilen İletiler

'Nefesi' Çalınan Felçli Kıza, Hediye Oksijen Tüpü

Tren kazası sonucu felç olan ve nefes almakta zorlanan 6 yaşındaki çocuğun solunum cihazının çalınmasının ardından açıklama yapan Bayraklı 2 No'lu Sağlık Ocağı doktorlarından Azat Akay, çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu, özel bir hastanenin çocuğa oksijen tüpü hediye ettiğini söyledi.

Akay, basın mensuplarına açıklamada bulunurken, Melisa Şanlı'nın beyin yaralanmasına bağlı olarak zaman zaman solunum sıkıntısı çektiğini belirtti.

Solunum sıkıntısı yaşadığı zamanlarda Şanlı'nın cihaza ihtiyaç duyduğunu kaydeden Dr. Akay, her zaman cihaza ihtiyacı olmadığını, şu anda çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Özel bir hastanenin oksijen tüpü ihtiyacını karşıladığını belirten Akay, sağlık ocağının sorumluluk alanında yer aldığı için kendilerinin de Melisa Şanlı'nın durumunu kontrol ettiğini bildirdi.

Öte yandan, İzmir Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin eve gelerek hırsızlık olayına ilişkin aile bireylerinin ifadesini aldığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin de ailenin maddi ihtiyaçlarını belirlemek için evde incelemede bulunduğu öğrenildi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap