k@lpsizim_85

Dünya Şampiyonu Balıkçı: Engelli Olmak Başarıya Engel Değil

Önerilen İletiler

Dünya Şampiyonu Balıkçı: Engelli Olmak Başarıya Engel Değil spacer.gif

spacer.gif Estonya'nın Başkenti Tallin'de Düzenlenen Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası 'Engelli Sporcu' Kategorisinde Dünya Şampiyonu Olan Tolga Murat Balıkçı, Engelli Olmanın Başarıya Engel Olmadığını Söyl

Estonya'nın başkenti Tallin'de düzenlenen Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası 'engelli sporcu' kategorisinde dünya şampiyonu olan Tolga Murat Balıkçı, engelli olmanın başarıya engel olmadığını söyledi.

En büyük hayali olan dünya şampiyonluğuna ulaştığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Murat Balıkçı, gençlerin her türlü zararlı alışkanlıklardan kurtulması için spora yönlendirilmeleri gerektiğini vurguladı. Balıkçı, "Bunun için Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile görüştüm. Özellikle uyuşturucu madde kullanan gençleri spor ile tanıştırıp bu kötü alışkanlıklarından kurtulmaları için her türlü desteği vereceğimi ifade ettim. Fakat şu ana kadar kendisinden herhangi bir olumlu dönüş olmadı. Ben bu konuda her zaman desteğe varım. Foça'da gençlere yönelik spor faaliyetlerini geliştirmek adına elimden gelen her türlü desteği veİzmir'in Foça ilçesinde 10 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu bir bacağını kaybederek bedensel engelli olan Tolga Murat Balıkçı, Özürlüler Koordinasyon Merkezi başkanı Selahattin Boyu ile yaptığı görüşmede oldukça mutlu görülürken, Boyu, ''Kendisine, ülkemize, İzmir'e ve çok güzel ilçemiz Foça'nın tanıtımına sağladığı değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yapacağı yarışlarda da onlara başarılar diliyorum." dedi. rmeye hazırım." diye konuştu.

(Cihan)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap