k@lpsizim_85

Adem Öğretmenin Feryadına Ses Verin

Önerilen İletiler

Foto%C4%9Fraf0047.jpg

Adem Öğretmenin Feryadına Ses Verin

Sizlere Van'ın Başkale ilçesi Ayyıldız İlköğretim Okulunda öğretmenlik yapan Adem Özaltığ'ın öğrencisi Sinan'ın okuyabilmesi adına verdiği çabayı ve feryadını duyurmak istiyoruz.

Sizlere Van'ın Başkale ilçesi Ayyıldız İlköğretim Okulunda öğretmenlik yapan Adem Özaltığ'ın öğrencisi Sinan'ın okuyabilmesi adına verdiği çabayı ve feryadı duyurmak istiyoruz.

Ve kıymetli öğretmenimizin bize gönderdiği maili hiç değiştirmeden sizlere sunuyor ve gereken yerlere ulaşacağını ve gereken akülü arabanın sağlanacağını umuyoruz.

Adem öğretmenin dediği gibi "Sahildeki deniz yıldızı hikayesinde olduğu gibi tüm deniz yıldızlarını kurtaramasak da yardımınız onun için birçok şeyi değiştirecek"

"İsmim Adem Özaltığ

Sinan adında bir öğrencim var. Bu öğrencim kemik erimesi hastalığına yakalandığı için çocukluğundan bu yana tekerlekli sandalyeye mahkum bir hayat sürdürüyor. Sınıfı 3. katta olmasından dolayı 3 arkadaşının sandalyeyi taşımasıyla sınıfına girip çıkabiliyor. Tekerlikli sandalyesi parçalanmaya yüz tutmuş bir durumda. Sinan başından aşağısını nerdeyse kullanamıyor. Sinan’ın hareketleri arkadaşlarının ona yardım ettiği oranla sınırlı kalıyor. Elini ve bileğini kısmen kullanabiliyor. Bundan dolayı hiç değilse hareket alanını çok az da olsa genişletmek adına, arkadaşlarının yardımı olmadan birazda olsa kendi başına hareket edebilmesi adına sizden o öğrencim için elektrikli-motorlu bir tekerlekli sandalye rica ediyorum. SİZDEN YARDIM İSTİYORUM. Lütfen her gün okula geldiğimde bu öğrencimin dramı canımı yakıyor. Buna seyirci kalamıyorum. Size yazmadan önce tekerlekli sandalyeyi kendim almak istedim. Yaptım araştırma sandalyeyi alabilecek gücümün olmadığını gösterdi. Sinan’ın ailesiyle de görüştüm, onların da gücü yoktu. Lütfen sizden bu konuda yardım istiyorum. Aşağıda benimle iletişime geçebileceğiniz telefon numarası ve görev yaptığım okulun adresini yazıyorum. Sahildeki deniz yıldızı hikayesinde olduğu gibi tüm deniz yıldızlarını kurtaramasak da yardımınız onun için birçok şeyi değiştirecek. Lütfen…" Saygılarımla ,

Asteğmen Öğretmen Adem ÖZALTIĞ.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

duyarlılığından dolayı öğretmenimize çok teşekkür ediyorum.ben çok yere kendim için başvurdum inşallah birinden çıkarsa benim ihtiyacım yok şu anda vermek isterim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

gerçektende böyle özel yüreklerin olması çok sevindirici umarım o kardeşimizin sesini çabuk duyarlar çünkü eğitim engel tanımaz bu yüzdende o engeli bir an önce kaldırırlar ihşallah.paylaşımınız için teşekürler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sayın kalpsizim_85

Emeğine sağlık....haber için teşekkürler....

Sayın Adem Özaltığ Allah sizden razı olsun.....bütün öğretmenlerin sizin gibi duyarlı olmasını dilerim....öğrencinize çok üzüldüm ve inşallah en kısa zaman da sandalyesi alınır.....

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Teşekkürler Gülsüm paylaşımın iyide.....

Valilik ve kaymakamlıklar ne güne duruyor, bildiğim kadarıyla

onlar bu durumda olan kardeşlerimizle ilgileniyorlar... reklama gerek varmı bilmiyorum....

Allah muhtac durumda olan kardeşlerimizin yardımcısı olsun...

Önce gereği neyse o yapılmalı diye düşünüyorum... sonrası malum....

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap