Sumeye

Kadın Olmanın Artıları....

Önerilen İletiler

Vücudunuzu tanıdıkça neden kadınların erkeklerden uzun yaşadığını daha iyi anlayacaksınız.

Doğal bir SBF etkisi var: Kadınların ciltleri güneş ışınlarına karşı güçlü bir antioksidan içerir. Bu nedenle kadınlar erkeklere göre cilt kanserine daha az yakalanırlar. Yine de güneşe çıkmadan önce en az 15 koruma faktörlü bir güneş kremi kullanmayı ihmal etmemelisiniz.

Doğal bir ağrı kesici: Araştırmalar ovülasyon dönemine girmemizden iki hafta önce ağrı eşiğimizin yükseldiğini gösteriyor. Bu nedenle epilasyon için doğru zaman bu dönem olabilir.

Süper esnek vücutlar: Harvard Üniversitesi'nde yapılan bir çalışmaya göre kadınların sırtları erkeklere göre daha güçlü ve esnek. İşte bu nedenle hamilelik döneminde öne doğru yuvarlanmıyoruz.

Güçlü tat alma hissi: Uzmanlar kadınların genetik olarak partnerleriyle uyumlu olup olmadıklarını ilk öpücükle anlayabildiklerini iddia ediyor.

Fil hafızası: Erkeklere göre kadınlar çok daha güçlü hafızaya sahip. Progesteron hormonunun beynin yapısındaki nörotransmitterlere yaptığı etki sayesinde kolay kolay unutmuyoruz.

Böbrekler kendini korur: New York'taki Albert Einstein Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapılan araştırmaya göre kadınlar böbrek hastalıklarına karşı doğal bir savunma sistemine sahip. Çünkü östrojen hormonu böbreklerde ortaya çıkacak olan hastalıkları önleme ve olası zararları azaltma konusunda etkili.

Ciğerler daha hızlı iyileşir: Harvard Üniversitesi'ne göre sigarayı bıraktıktan sonra vücudun kendini temizlemesi 5 yıl alır. Bu süre erkekler için daha uzun.

Kalp daha güçlü: Kalp rahatsızlıklarına yakalanma olasılığımızı östrojen hormonu azaltıyor. Bu nedenle menopoz döneminde kadınlarda kalp krizi görülme riski erkeklere göre daha az.

Sigara tiryakisi değil: Kadınlara göre erkekler daha fazla sigara içiyor. Bu nedenle sigara kaynaklı sorunlar erkeklerde daha sık görülüyor.

Göğüs farkı: Seksologlar kadınların göğüsleri sayesinde orgazma ulaşabildiklerini belirtiyor. Araştırmalara göre hassas göğüsler, beyne genital bölge kadar yoğun seksüel sinyaller gönderebiliyor.

Seks sağlıklı tutar: Haftada iki kez yaşanan seks orgazmın bağışıklık sistemini yüzde 30 oranında güçlendirdiğini gösteriyor.

Güzelden daha iyi anlar: Kadınların görsel zevkleri erkeklere göre daha iyi. Madrid'deki bilim adamları erkeklerin güzel şeyleri beyinlerinin sadece bir kısmıyla kadınların sa sadece iki yönüyle anladıklarını belirtiyor.

Kök hücre farkı: Bilim adamları kadınların kök hücrelerinin erkeklere göre daha hızlı bir şekilde kendilerini iyileştirdiklerini ifade ediyor. Bu erkeklere göre çok daha hızlı iyileşebileceğimizi gösteriyor. Ufak bir sakatlanma ya da sarhoş olma durumu olsa bile bu tablo değişmiyor.

Doğal olarak daha sağlıklı: Kadınların bağışıklık sistemleri erkeklere göre çok daha iyi çalışıyor. Bunun sonucu olarak daha zor hasta oluyor ve erkeklere göre daha hızlı iyileşiyorsunuz.

Zihinleri okuyabilir: Amerikada'ki Missouri Üniversitesi'nden Dr. David Grey birini dinlerken erkekelrin beyinlerinin yarısını, kadınların ise tümünü kullandığını söylüyor.

Koku alma gücü: İngiltere Candiff Üniversitesi'ndeki araştırmacılar özellikle adet döneminden önce kadınların koku duyularının çok daha keskin olduğunu belirtiyor.

Çekici ses tonu: Adet dönemi öncesinde ve sonrasında değişen hormon dengelerinin ses tonunun kalitesini etkilediğini söylüyor. Özellikle doğruganlığının en yüksek noktasında kadınların ses tonları en seksi tonlara yaklaşıyor.

Zevk merkezi: Klitoriz sekiz binden daha fazla sinir ucuna sahip. Bu rakam penisteki sinir uçlarının neredeyse iki katı ölçüsünde. Üstelik klitorisin idrar yapma, boşalma gibi görevleri de bulunmuyor. Tek amacı zevk vermek.

Cidimiz daha hassas: Erkek cildi daha fazla sebum ve kolajen içerir. Bu ciltlerinin daha kalın ve yağlı olmasına neden olur. Kadınların cidi daha ince ve pürüzsüzdür.

tarihinde CanBy tarafından düzenlendi
deneme
  • Like 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest ELWAN

verdiğin bilgilre tşkler nezihe.

ben erkekleri daha güçlü saırdım her konuda.

bunu okuduktan sonra fiikrim değişti :))

paylaşım için tşkler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap