Guest serhat

Cadbury'den Antalya'ya Büyük Fark..

Önerilen İletiler

Guest serhat

286.jpg

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, sahasında İstanbul Cadbury Kent Engelli Yıldızlar'a 107-38 yenildi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan karşılaşma sonucunda mağlup olan Antalya ekibi, 5. haftası tamamlanan Süper Lig'de 5. yenilgisini aldı. Maç süresince Antalyalı basketbolcuların tekerlekli sandalyelerinin sık sık sorun çıkarması tepkilere neden oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin antrenörü Arif Servet Sınacı, maç sonunda yaptığı açıklamada, alınan sonucun kendilerini yıldırmayacağını belirterek, “Benim için önemli olan Karagücü ve KKTC Turkcell Spor Kulübü maçlarıdır. Bunlar bizim rakiplerimiz değil. Bunlar profesyonel takımlar” dedi.

BELEDİYE BAŞKANINA TEPKİ

Bu sırada tribün kenarına gelen Konyaaltı Dostları Derneği Başkanı Nilsu Güleç, sporculara seslenerek, “Sizleri kutluyorum ama bu takımda oynamayın. Tekerlekli sandalyelerinizi bile yenilemiyorlar. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve yönetimini protesto ediyorum. Onlar tekerlekli sandalyelerin yenilenmesi ve bakımı için sürekli uyarıldılar ama hala yenileri alınmıyor. Yazıklar olsun, o kadar emek harcıyor bu gençler” diye konuştu.

MEKANİKER BİLE VAZGEÇTİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın, 1. Lig'de yer aldığı geçen sezon boyunca gönüllü olarak mekanikerliğini yapan Murat Özgür, kendisine istihdam sözü verilmesine rağmen yerine getirilmediği gerekçesiyle, bu sezon onarım yapmaktan vazgeçti.

Maçı tribünden izleyen Özgür, maçın son dakikalarında doğru oyunculardan Yusuf Çoban'ın sandalyesinin tekerleğini oyuncular ve antrenör Sınacı'nın onaramadığını görünce alet çantasını alıp yine sahaya indi. Sınacı, üst üste iki mola alarak mekanikerin çalışmasını tamamlamasını sağladı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest ELWAN

paylaşım için tşkler serhat.

tabi sandelyelerin sorunlu olması üzücü.

inş başarılı olurlar.

eline sağlık..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap