Guest serhat

Tff'den Engellilere Futbol Engel Tanımaz Şenliği...

Önerilen İletiler

Guest serhat

1756.jpg

Samsun'un Bafra ilçesinde Bafra'da yaşayan engellilere yönelik "Futbol Engel Tanımaz" projesi adı altında futbol şenliği yapıldı.

TFF Samsun Bölge Müdürlüğü Herkes için Futbol departmanı tarafından düzenlenen futbol şenliği Bafra Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Futbol şenliğinin açılış konuşmasını yapan TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, "Engelli insanlarımızın Türkiye'de yaşadıkları sorunları hepimiz biliyoruz, sadece kendilerinin değil ailelerinin çevrenin, toplumun kısacası tüm insanların sorunudur. Şenliği izlemeye gelenlere engellilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı "Hepimiz birer engelli adayıyız" diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi: "Bugün burada olma amacımız engellilerimizin sporda başarılarını görmektir. Bafra'da engellilerimizin çok olması üzücü bir durumdur ama onların hayatlarından hiçbir şeyin eksik olmadığını bugün burada göreceğiz. Tüm insanları kaynaştıran en önemli unsurlardan birisi de spor branşları olup bunların içinde de ülkemizde en çok ilgi gören futboldur. Bugün burada bu güzel organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederken, siz çok değerli konuklarımıza hoş geldiniz ve şeref verdiniz diyorum."

Turnuvada, Bafra Yeniden Doğuş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve 19 Mayıs Rehabilitasyon Merkezi karşılaştı. Ayrıca Bafra Sakatlar Derneği ile Bafra Belediye Spor gösteri maçı oynadı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap