k@lpsizim_85

Engellilerin Akülü Araba Sevinci

Önerilen İletiler

Engellilerin Akülü Araba Sevinci

Engellilere özel önem veren Bağcılar Belediyesi 10. Engelliler şurasını gerçekleştirdi. Şurada engellilere akülü araba hediye edilerek yüzleri güldürüldü

Bağcılar Belediyesi Engelliler Meclisi 10. Engelliler Şurası’nı gerçekleştirdi. Halk Sarayı’nda düzenlenen programa yoğun ilgi yaşandı. Engellilerin sorunlarının gündeme getirildiği Şurada, 6 engelliye de akülü araba hediye edildi.

ARABA KULLANABİLİR RAPORU ALANLARA AKÜLÜ ARABA…

Engellilere özel önem verdiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, isteyen herkese engelli arabasının verildiğini söyledi. Başkan Çağırıcı, devlet hastanelerinden “akülü araba kullanabilir” şeklinde rapor alanlara da akülü araba verildiğini hatırlattı.

ENGELLİLERİN SORUNLARI GÜNDEME GETİRİLDİ

Engelliler Şurası’nda engellilerin sorunlarına ve çözüm yollarına ilişkin sunumlar da yapıldı. Oturum Başkanlığını Dr. Nalan Engin’in yaptığı panelde, İl Milli Eğitim Özel Eğitim Şube Müdürü Halis Kuralay, Engellilerin Eğitimdeki Yeri, İSÖM’den Av. Adile Ünal Engellilerin Yasal Hakları, İŞKUR Bayrampaşa Şube Müdürlüğü’nden Erhan Atakol Engellilerin İstihdamı ve Bağcılar Engelliler Spor Kulübü’nden Suphiye Dağ STK ve Engelliler konulu sunumlar yaptı.

AKÜLÜ ARABAYLA YÜZLERİ GÜLDÜ

İkbal Gürpınar ve Sanatçı Erkan Mutlu’nun da katıldığı programda Serhat Özbudak, Murat Türkmen, Cuma Ata, Turan Ünal, Gülcemal Coşar ve Zeynep Ünal’a akülü araba hediye edildi. İlk defa akülü arabalarına binen engelliler büyük mutluluk yaşadı. İSÖM Engelliler Mehteran Takımı’nın gösteri yaptığı şurada, İSÖM Engelliler Korosu sıra gecesi düzenledi.

Şurada Engelliler Meclisi için de başkanlık seçimi yapıldı. Fatma Şahin başkanlık görevini bırakırken Hamza Doğan’ın Engelliler Meclisi’nin yeni başkanı oldu. Engelliler Mehteran Takımı’nın gösteri yaptığı şurada, engelliler korosu sıra gecesi düzenledi.

Şuraya katılan yüzlerce engelliye verilen yemekle program sona erdi

Haber 27

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

böyle güzel sosyal sorumluluk projelerinin olması engelliler için çok sevindirici oluyor gerçektende birde ihtiyaclarının karşılanması buna daha büyük mutluluk katıyor nice böyle güzellikler dileğiyle.paylaşımınız için teşekkürler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest ELWAN

ne kadar güzel inş dahada yardımlar artar.

ihtiyacı olan kim varsa inş böle yardımlardan faydalanır.

paylaşım için tşkler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

beni de ısrarla davet ettiler saolsunlar bende ordaydım

bagcılar belediyesi türkiyede 1 numara özellikle engellilere ve muhtaçla la verdigi önemle hakkını vermek lazım beledeyenin

zaten halk da hakkını veriyor 92 den beri iktidarlar ve ne yazıkkı rakipleri yok

burdan bu orginisazyonda emegi geçen fatma şahin ve ahmet karaca başta olmak üzere herkese teşekkürler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Herşeyden önce büyük sevap işliyorlar böyle güzel projelerden sonra nice engelliler özgürlüğüne kavuşuyor emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap