k@lpsizim_85

Engelsiz Ulaşım

Önerilen İletiler

Engelsiz Ulaşım spacer.gif

spacer.gif Başakşehir Belediyesi‚ engelli vatandaşların ulaşımlarını engelsiz hale getirecek 2 yeni aracı hizmete soktu.

Özellikle bedensel engelli vatandaşların sağlık kuruluşlarına ulaşımları başta olmak üzere‚ istedikleri yerlere ulaşımlarını‚ engelsiz hale getirmek amacıyla özel olarak tasarlanmış araçlar 4 tekerlekli sandalye kapasiteli.

Kontrol veya tedavileri için sağlık kurumlarına gitmek isteyen veya düğün‚ nişan‚ bayram ve sosyal-kültürel etkinlikler gibi bir yerden bir yere ulaşmak isteyen engelli vatandaşlar‚ Başakşehir Belediyesi’nin 622 60 00 nolu telefonundan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün ilgili birimini (dahili 6171) arayarak bu hizmetten yararlanabiliyor.

Engelli vatandaş veya aileler‚ gidilecek yer ve saati konusunda Başakşehir Belediyesi’ne bilgi veriyorlar ve Engelsiz Ulaşım aracı da verilen saatte vatandaşı ve varsa refakatçisini alarak istenilen yere götürüyor ve istenilen zamanda da yeniden evlerine ulaşımını sağlıyor ve Başakşehir’de engelliler için ulaşım‚ engelsiz hale getiriliyor. Sağlıklı bir planlama yapılabilmesi için engelsiz ulaşım hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların‚ taleplerini -mümkün olduğunca- bir gün öncesinden bildirmeleri gerekiyor.

Başakşehir sınırları içinde yaşayan engelli vatandaşların istekleri‚ ulaşımda yaşadıkları zorluklar dikkate alınarak uygulamaya konulan bu hizmetten engelle vatandaşlar oldukça memnun.

www.BasaksehirRehberi.com

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest ELWAN

çok güzel haber inşallah heryerde uygulanır.

ki insanlar rahatça çıkabilsin.

paylaşım için tşkler canım.

güzel haberdi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap