Guest serhat

YOSK'tan 2 Transfer Daha...

Önerilen İletiler

Guest serhat

2600.jpg

Türkiye Tekerlekli Basketbol 1. Liginde yer alan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Serdar Antaç’tan sonra Süper Ligde oynayan tecrübeli iki basketbolcu ile daha anlaşarak 13 Aralıkta başlayacak sezon öncesinde kadrosunu güçlendirdi.

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nde yapılan tören ile daha önce sözleşme imzaladığı Serdar Antaç’tan sonra 2007-2008 sezonunda YOSK’un şampiyon kadrosunda yer alan ve en son Trabzon Engellilerde mücadele eden Casim Acar ve Cadbury Kent İstanbul Engelli Yıldızlar Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının tecrübeli oyuncusu Engin Ekinci ile sözleşme imzaladı. Böylelikle Türkiye Tekerlekli Basketbol 1. Liginin başlamasına günler kala Yalova Ortopedikler Spor Kulübü 3 tane Süper Ligde ve Tekerlekli Türkiye Basketbol Milli takımında yer alan oyuncu ile anlaşmış oldu. Tek hedeflerini süper lig olduğunu ifade eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç,” Yaptığımız transferlerle süper lige çıkma iddiamızı ortaya koyduk. Türkiye’de yer alan 60 takım arasından ilk 20 içerisindeyiz. Gelecek sezon ilk 10 arasında yer almak istiyoruz. Kadromuzu yaptığımız transferlerle güçlendiriyoruz. Süper ligde oynamış ve Türk Milli takım kadrosunda yer alan Serdar Antaç, Casim Acar ve Engin Ekinci ile anlaşma sağladık. Ligde ki ilk maçımızda 13 Aralıkta tüm Yalovalıları tribünlerde görmek istiyoruz” dedi.

Yeni transferler Casim Acar ve Engin Ekinci, Yalova Ortopedikler Spor Kulübüne gelmekten dolayı mutlu olduklarını ve Süper Lige çıkmak için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söylediler.

  • Like 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap