Guest serhat

Osmaniye 80. Yıl Bedensel Engelliler Basketbol Takımı İlk Maçına Çıkıyor..

Önerilen İletiler

Guest serhat

Bu sezon Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele edecek 80.Yıl Bedensel Engelliler Basketbol Takımı sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor salonunda yaptığı idmanlarla yeni sezona hazırlanan 80.Yıl'da hedefin ligde kalmak olduğu bildirildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan takım antrenörü İsmail Demirtaş takımın iskelet kadrosunu bozmadıklarını söyledi.

2009-2010 sezonunda işlerinin kolay olmadığını bildiklerini kaydeden Demirtaş, "Şehrimizi 2. ligde olduğu gibi birinci ligde de en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. 1. lig oldukça zorlu geçecek. Yeni dahil olduğumuz birinci ligde 10 takım mücadele edecek. Birçok takım transferler yaparak kadrosunu güçlendirdi. Bizler sezon hazırlıklarımıza maddi imkansızlıklar nedeniyle geç başladık. Bunu da zaman içerisinde sayın valimiz Celalettin Cerrah sayesinde aştık. 80. Yıl Bedensel Engelliler Basketbol Takımı olarak bu ligi en iyi bir noktada bitireceğimize inanıyorum." dedi.

İlk maçlarını pazar günü Kırklareli ile Osmaniye'de oynayacaklarını kaydeden Demirtaş bütün taraftarları maça davet etti.

Sporcuları ise takımda arkadaşlığın çok yi seviyede olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde ligin en iyi yerde bitireceklerine inandıklarını kaydettiler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap