zeynepkrtas

Aşkları Engel Ve Baskıları Tanımadı...

Önerilen İletiler

Aşkları Engel Ve Baskıları Tanımadı

Salihli'de bedensel engelli Cengiz Girgin (23) ile Emine Özgür (18) filmlere konu olacak bir hayat öyküsüyle hayatlarını birleştirdi.

Salihli'de 4,5 ay önce evlerinin altındaki işyerinde çalışan Emine Özgür ile tanışan Cengiz, bir süre sonra Emine'ye aşık oldu. Cengiz'in aşkına Emine'den de karşılık gelince ailesini istetmeye yolladı. Emine'nin ailesi Cengiz'in engelli olmasından dolayı kızlarını vermedi. Bunun üzerine Cengiz'i çok seven Emine, 'İşe gidiyorum' bahanesiyle evden çıktı ve Cengiz'le buluştu. Her iki genç türlü zorluğu göze alarak ailelerinden habersiz evlenme kararı aldı. Resmi işlemleri de tamamlayan çift son kez

ailelerine evlenecekleri yönünde haber gönderdi. Buna rağmen Emine'nin ailesi evliliğe karşı çıkmaya devam etti. İki genç Salihli Belediyesi'nde düzenlenen törenle dünya evine girdi. Engelli olduğu için tekerlekli sandalyeye bağlı bir hayat sürdüren Cengiz'in aşkına karşılık veren Emine de düğün boyunca etrafına gülücükler saçtı.

Engelli olduğu için hiçbir zaman utanmadığını belirten Cengiz Girgin şöyle konuştu: ''Kader bizi Emine'nin işyerinde buluşturdu. Mutlu olacağımıza inandık. Evlilik kararı aldık. Bu kararı ailemize yansıttık. Çok mutluyuz. Bu duygunun tarifi olamaz."

Cengiz'i çok sevdiğini belirten Emine Özgür de, "Ben eşimi çok seviyorum, onunla evlendik ve mutluyuz'' ifadelerini kullandı. Genç çiftin nikah şahitliklerini doktor Hüseyin Kurt ile Erkan Mehmet Yalçındağ yaptı. Cengiz'in annesi Hatice hanım ise nikah sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest ELWAN

aşkta sevgide engel olmadığının bir kanıtı.

ne kadar güze ALLAH gönüllerine göre versin.

ömür boyu mutluluklar dilerim.

paylaşım süperdi. eline sağlık canım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sayın zeynepkrtas

Emeğine sağlık....teşekkürler.....

Çiftimizi tebrik eder ömür boyu bir yastıkta mutlulukla yaşlanmalarını dileriz....

Ayrıca şu fikrimde paylaşmak isterim..... smile.gif

Gençlerimizin biri 23 diğeri 18 yaşında.....ve bu yaşlarda insanların kişlikleri tam oturmamış ve her konuda olgun fikirler başlamamış olur....evlilik çok büyük sorumluluk....eğer olgun yaşlarda fikirlerde olsaydılar belkide hem birbirlerine hem hayata hem evlilik sorumluluğuna çok farklı bir gözle bakarlardı....yani herkese tavsiyem evlilik için acele etmeyin ve özellikle engelli insanlar acele etmeyin.....her konuda olgun fikirlere sahip olduktan sonra evliliğe adım atın ki huzurlu güzel bir şekilde o yuvayı ilerletebilesiniz.....

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap