k@lpsizim_85

Engellilere Engel Çıkarılmamalı

Önerilen İletiler

spacer.gif

spacer.gif Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, özel bir rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

Başkan Küçükler, huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir toplum oluşturmanın engelli vatandaşlarımızın toplumla kaynaşması, toplumun onlara kucak açmasıyla mümkün olabileceğini söyledi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, özel bir rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Başkan Küçükler, huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir toplum oluşturmanın engelli vatandaşlarımızın toplumla kaynaşması, toplumun onlara kucak açmasıyla mümkün olabileceğini söyledi.

ENGELLİLER İÇİN PARK ALANLARIBelediye bünyesinde faaliyet gösteren Toplu ulaşımda hizmetlerinde Belediye otobüslerinde engelliler için özel koltuklar oluşturduklarını ve ücretsiz seyahat yapmalarını sağladıklarına dikkat çeken Başkan Küçükler, “Sadece engelliler gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek için, engellilere park yerleri oluşturduk” dedi.

ENGELLİLERE DESTEK TOPLUMSAL GÖREVEngellilere insanca yaşayabilecekleri bir ortam hazırlamanın toplumun her ferdinin ortak görevi olduğuna vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, “Her zaman iç içe olduğumuz, dertleriyle dertlenip, sevinçleriyle coştuğumuz engelli vatandaşlarımıza belediye olarak her türlü desteği sunmanın çabası içerisindeyiz. Onların sorunlarına çözüm üretmek, maddi ve manevi desteklerimizle yanlarında olmak öncelikli görevlerimizden biridir. Hedefimiz, engellileri çalışan, üreten ve toplumla kaynaşmış olarak kendi kendilerine yeten bireyler haline getirmektir.” diye konuştu.

KÜÇÜKLER’DEN DEĞERLENDİRME“Engellilerin yaşam içinde verdikleri mücadele ve elde ettikleri başarılar toplumun güç kaynağıdır” diyen Başkan Küçükler, daha sonra şunları kaydetti; “3 Aralık Dünya Engeliler Günü, toplum olarak insani duygularımızın ön plana çıkması gereken önemli günlerimizden biridir. Engellerine rağmen sosyal ve ekonomik hayat içinde onurlu bir şekilde yaşamlarını sürdüren engellilere sahip çıkmak mecburiyetindeyiz. Onların yaşamlarını kolaylaştırarak, hizmetlerden eşit şekilde yararlanmalarını sağlamak çağdaş toplum olmanın gereğidir. Belediye olarak bu konuda üzerimize düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirmenin gayretindeyiz.”

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sayın kalpsizim_85

Emeğine sağlık....haber için teşekkürler....

Çok enterasan bir ülkede yaşıyoruz.....engelliler için bazen acı haberler duyuyoruz bazen de güzel haberler duyuyoruz....ama güzel haberlerinde bu ülkede başarı derecesi ne kadar olabilir ki.....

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sayın küçükler'i bu düşünce çabalarından dolayı kutlarım. Bir yerler de düşünüldüğümüzü bilmek bile güzel...

Dilerim ki diğer belediye başkanları ve üst düzeyde ki yetkililere örnek olur...

Teşekkürler paylaşım için...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap