k@lpsizim_85

3 Aralık Dünya Özürlüler Günü Etkinlikleri

Önerilen İletiler

3 Aralık Dünya Özürlüler Günü spacer.gif

spacer.gif İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM), 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

İstanbul- İlk olarak yarın Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi'nde ''Geleneksel Özürlü Çocuklar Yüzme Yarışması'' gerçekleştirilecek. 250 çocuğun katılacağı yarışmanın kupa töreni de yarın yapılacak. İSÖM bünyesinde faaliyet gösterecek Sancaktepe Özürlüler Merkezi ise 3 Aralık Perşembe günü açılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katılacağı açılışta, İSÖM Gösteri Sanatları Topluluğu Rami Mehteran Grubu da bir gösteri sunacak.

Aynı gün ayrıca, ''Zihinsel Özürlü Çocuklar Eğitim Şenliği Töreni'' yapılacak. Feshane Uluslararası Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Topbaş'ın katılımıyla düzenlenecek törende, İSÖM'e bağlı okullarda 2 yıl boyunca eğitim alan zihinsel özürlü çocuklara eğitim ve başarı sertifikaları verilecek.

Öte yandan, lise çağına gelmiş zihinsel özürlü gençlere meslek edindirme eğitimi veren MEB'e bağlı Kazım Beyaz İş Okulu da 3 Aralık'ta bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Taksim Metro İstasyonu Sergi ve Konferans Salonu'nda sunulacak etkinlikler arasında, 3-4-5-6 Aralık tarihlerinde gün boyunca film gösterimleri yapılacak. 3 Aralık'ta Gözder Müzik Topluluğunun açılış konseriyle başlayacak etkinlikler kapsamında, 5 Aralık'ta Kerim-Selim Altınok konseri, 6 Aralık'ta Ali Şerafettin Köksal performansı izlenebilecek.

AA

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dünya çapında yılda bir kez özel günlede olsa hatırlanmak güzell..

Dünyada yapılanlar ile ülkemizde yapılanları kıyaslamak için..

Etkinlikler bir birinden güzel..Unutulmamamız çok önemli..

Yoksa yaşadığımız unutuluyo..

Emeğine sağlık..Gül...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap