Guest serhat

Kendini Hem Şifreliyor Hem Formatlıyor..

Önerilen İletiler

Guest serhat

20091127100632.jpg

Bellek ürünleri üreticisi Kingston, DataTraveler Locker+ USB flash sürücüyü piyasaya sundu. DataTraveler Locker+, veri hırsızlık girişimlerine karşı 10 başarısız şifre girişinde kendini kilitleyerek otomatik formatlıyor.

Her ölçekten şirket datalarınının kolay bir şekilde saklanmasına ve bilgilerin güvenli bir şekilde şifrelenmesine imkan tanıyan DataTraveler Locker+, aynı zamanda IT bütçelerinin küçüldüğü bir dönemde düşük fiyat olanağı ile firmaların ideal tercihi oluyor.

Kingston Secure USB Ürün Yöneticisi Mark Akoubian "Kingston bu sürücüyü, firmalarda yaşanan veri kaybındaki büyüyen artış ve bilgi hırsızlığının getirdiği yüksek maliyetleri ortadan kaldırmak için üretti. Bu ürün, şirketlere uygun fiyat avantajı sunmasının yanında taşınabilir verilerin güvende olduğunu bilmenin sağladığı rahatlığı da sağlıyor. Ayrıca DataTraveler Locker+, içeriğin yüzde 100'ünü şifreleyerek, şirketlerdeki veri güvenliği için ihtiyaç duyulan sürücüyü kullanıcılarına ideal fiyatta sunuyor." dedi.

Kingston DataTraveler Locker+ içindeki veriler 256 bit donanım tabanlı AES ile şifrelenmiş. Karmaşık bir şifreleme ile sunulan sürücünün içeriğine basit bir ara yüz ile ulaşılıyor. DataTraveler Locker+, veri hırsızlık girişimlerine karşı 10 başarısız şifre girişinde kendini kilitleyerek otomatik formatlıyor. Yüzde 100 şifreleme özelliğine ve 32 GB'a ulaşan kapasiteye sahip sürücü, veri paylaşımlarında çalışanların ihtiyaçlarına yönelik hem genel hem de şifrelenmiş özel alanlara sahip.

Kingston, daha fazla hız beklentisi olan şirketler ve kamu çalışanları için geliştirilmiş, su geçirmez ve daha dayanıklı bir ürün olan DataTraveler Vault - Privacy Edition'ı da piyasaya sunmakta.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap