k@lpsizim_85

Trt 1'de 3 Aralık Engelliler Günü İçin Programa katılcak 2 Bayan Arkadaşa İhtiyac Var

Önerilen İletiler

Arkadaşlar Trt 1 de 3 aralık engelliler günü için yapılcak bir programda 18 yaşını doldurmuş ortebedik engelli 2 kişiye ihtiyac vardır. Katılmak isteyenler bana burdan ulaşım sağlayabilirlermi? 1 aralık 2009 kadar bana ulaşmanızı rica ediyorum.

Programın İçeriği: Yemek yapılcak bir çorba vs gibi basit bir yemek. 3 milyarlıkta çeyiz verceklermiş. Yarışma tarzı gibi bir şey sanırım.

Şartları: İstanbul'da oturan , 18 yaşını doldurmuş olan ve yemekten biraz anlayan.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest ELWAN

güzel habere tşkler gülsüm,

böyle proğramlar çoğalır inş.

kendine güvenci artar insanın hemde örnek olur.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

smile_024.gif Neden Ortopedik Ve Sadece İstanbuldan Ne Yani Biz Engelli Değilmiyiz Anlaşıldı Biz Dışlanıyoruzsmile_024.gif

punish2.gifpunish2.gifpunish2.gifpunish2.gifpunish2.gifpunish2.gifpunish2.gifpunish2.gifpunish2.gifpunish2.gifpunish2.gif

Seyhan dışlanma yok bu ist deki stüdyolarında olacağı için burdan yani ist den istiyorlar ortobedik derken tekerlekli sandalyedekileride ortobedik sayıyorlar... 5 kişi katılcak ve 2 kişi bulamamışlar benden rica ettiler bende siteye yazayım belki birileri çıkar dedim :)) dıslanma falan yok arkadasım cizredede olursa ilk sana sölerim zaten... :D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çeyiz Şov'da Bu Hafta Engelliler Yarışıyor spacer.gif

spacer.gif TRT'de Yayınlanan Eğlence ve Yarışma Programı Çeyiz Şov,7-11 Aralık Tarihleri Arasında, Beş Engelli Genç Kızı Yarıştıracak. Çeyiz Şov, Yeteneklerini Sergileyen Yarışmacıların Tamamını Ödüllendirecek.

TRT'de yayınlanan eğlence ve yarışma programı Çeyiz Şov, 7-11 Aralık tarihleri arasında, beş engelli genç kızı yarıştıracak. Çeyiz Şov, yeteneklerini sergileyen yarışmacıların tamamını ödüllendirecek.

Duygu Özçelik'in sunduğu Çeyiz Sov, hafta içi her gün 16.00-18.00 arası canlı olarak yayınlanıyor. Evlilik çağına girmiş genç kızlar, programda kişisel maharetlerini sergileyip kendi kültürlerini temsil ediyor. Türkiye ve Balkanlar'dan Orta Asya'ya kadar yayılan Türk dünyasından beş genç kızın katıldığı yarışma programı, 'aşçılık', 'oda dekorasyonu', 'giyim kuşam' ve 'kişisel gösteri' olmak üzere aşamadan oluşuyor. Haftanın birincisi, diğer katılımcılar ile jüri üyelerinin yanı sıra, izleyenlerin gönderdiği kısa mesajlarla (SMS) belirleniyor. O haftanın birincisi, 15 bin lira değerinde çeyizle ödüllendiriliyor.

Çeyiz Şov, ilk defa formatının dışına çıkarak 7-11 Aralık tarihli yarışma haftasında beş engelli genç kızı yarıştıracak. Görme, işitme ve yürüme engelli yarışmacıların katılacağı bu haftada birinci 7 bin, diğer yarışmacılar ise ikişer bin liralık çeyiz armağanlarıyla ödüllendirilecek. SMS'lerden elde edilecek gelirler de engellilere bağışlanacak.

EXIMMARK Yapım Şirketi tarafından, TRT Avaz ve TRT Anadolu için hazırlanan Çeyiz Şov, 27 Temmuz 2009'dan beri yayınlanıyor. Balkanlar, Kafkasya ve Orta Asya'da 250 milyon izleyiciye ulaşıyor. "www.trtceyizshow.com" adresinde program hakkında daha detaylı bilgi yer alıyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest Masum Cadı

İstanbulda olsam seve seve katılırdım ama şans işte :)

Katılanlara başarılar,destekçileriyiz :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap