k@lpsizim_85

Dünya Özürlüler Gününde "Engelsiz Satranç Turnuvası"

Önerilen İletiler

Dünya Özürlüler Gününde "Engelsiz Satranç Turnuvası"

3 Aralık Dünya Özürlüler Günün nedeniyle, Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Engelsiz Satranç Turnuvası", 5-6 Aralık 2009 tarihleri arasında İstanbul...

Görme‚ bedensel ve işitme engeliler arasında yapılacak olan satranç turnuvasında her kategori 50 kişi ile sınırlı.

Türkiye Satranç Federasyonu hakemlerinin yöneteceği karşılaşmalar sonucunda ilk üçe giren görme özürlü oyunculara altın‚ gümüş ve bronz madalyalarıyla birlikte kabartma saat‚ işitme ve bedensel engelli oyunculara da fotoğraf makinesi armağan edilecek.

“Engelsiz Satranç Turnuvası”nın kategorisinde birinci olan oyunculara sürpriz bir ödül var; helikopter ile İstanbul turu.

Oyuncular‚ başvurularını‚ Başakşehir Belediyesi Özürlüler Masası’na şahsen yapabilecekleri gibi‚ www.basaksehir.bel.tr adresine - veya (0 212) 622 60 60 numaralı telefonla- veya GÖRBİR Derneği’ne şahsen -veya (0 212) 253 47 30 numaralı telefonla-başvurarak kayıt yaptırabilecekler.

İsim‚ soy isim‚ özür grubu‚ doğum tarihi ve T.C. Kimlik numarasının belirtilmesinin zorunlu olduğu başvurularda‚ kayıtlar tamamlandıktan sonra kesin listeler www.istanbul.tsf.org.tr adresinde duyurulacak.

Ayrıntılı bilgi için;

Organizasyonun Genel Koordinatörü Başakşehir Belediyesi adına Ayhan Metin’e ve Satranç Turnuvası Koordinatörü Ahmet Ünüvar’a ulaşabilirsiniz.

Ayhan Metin GSM; 0 506 256 75 26; Ahmet Ünüvar GSM; 0533 253 03 57

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap