Guest serhat

Arıkan'dan Engellilere Spor Kompleksi Sözü..

Önerilen İletiler

Guest serhat

persembe%20%288%29.jpg

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, toplumun bir parçası olan engellilerin her konuda desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Kısa bir süre sonra Çukurova’da Türkiye’ye örnek olabilecek ve çok sayıda sporcu yetiştirecek engelli spor kompleksi yapacağız” dedi.

Genç Engelliler Spor Kulübü’nden yaklaşık 30 sporcu Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan’ı ziyaret etti. Yeni bir kulüp olmalarına rağmen kısa sürede deneyimli sporcular yetiştirdiklerini belirten Kulüp Başkanı Celal Karadoğan, Başkan Yıldıray Arıkan’dan sporcular için antreman sahası istedi. Kiralık bir binada kulübü ayakta tutmaya çalıştıklarını söyleyen Karadağ, “13 lisanslı 42 de yeni sporcumuz var. Ancak, bu sporcularımız antreman yapma konusunda çok sıkıntılılar. Kirada olduğumuz binayı da yıl sonuna kadar boşaltmak zorundayız. Yeni bir kulüp binası ve antrenman sahasına ihtiyacımız var” dedi.

Engellilerin her konuda desteklenmesi gerektiğini söyleyen Başkan Yıldıray Arıkan ise sporculara sadece Adana’ya değil Türkiye’ye örnek olabilecek engelli spor kompleksi yapma sözü verdi. Arıkan, “Toros veya Huzurevleri Mahallesi’ndeki belediyemize ait olan yaklaşık 4 dönümlük bir alanı bu gençlerin, masa tenisi oynayabileceği, cirit ve gülle atabileceği, sosyal hayatlarını sürdürebileceği spor kompleksi haline getireceğiz. Bu alanı projelendirip kısa sürede hayata geçirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Başkan Arıkan’dan söz alan Kulüp Başkanı Celal Karadoğan da her yıl yeni sporcular kazandıracaklarını söyledi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ülkemiz genelinde bazı illerde yapılan kompleksler yetersiz ödeneklerle durma noktasında..

Yarım bekliyo inşaatlar..

Verilen sözlerin arkasında durulmalı sonuna kadar desteklenmeli..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap