Guest serhat

Görünmez Uydu Alıcısı..

Önerilen İletiler

Guest serhat

527428532.jpg

Dijital ses ve görüntü sistemlerinin Türkiye’deki önemli markalarından Next&NextStar, geliştirdiği yeni nesil mini uydu alıcısı “Next Minix”le tasarım ve multimedya özeliklerine önem veren kullanıcılara benzersiz bir seçenek sunuyor.

Scart konnektörü ile doğrudan TV’ye bağlanabilen “Next Minix”; kompakt tasarımı, USB 2.0 portundan multimedya - yazılım desteği ve parmak ısırtan özellikleri ile klasik uydu alıcılarının arasından kolayca sıyrılmayı başaran bir ürün.

Cihaz, üzerindeki entegre scart bağlantısı sayesinde, herhangi bir ek bağlantı aparatı gerektirmeksizin TV’ye kolayca bağlanabiliyor. “El kadar” diye tabir edebileceğimiz boyutları sayesinde de TV etrafındaki kablo kalabalığı ve ek alan gibi sorunları otomatik olarak ortadan kaldırıyor. Hem ev hem de işyeri kullanımına uygun bir alıcı olan “Next Minix”, çarpıcı multimedya özellikleri ile de göz dolduruyor.

“Next Minix”, yan panelinde yer alan USB 2.0 arabirimi üzerinden; MP3 formatlı müzik dosyalarını oynatabildiği gibi, JPEG formatlı fotoğrafları da TV’den izleme imkanı sunuyor. Canlı yayını USB diske kayıt edebilmesi ise “Next Minix”’in bir başka ilginç özelliği. Üstelik kaydedilen yayın geri alınarak, yeniden izlenebiliyor. USB portu üzerinden yapabilecekleriniz bununla da sınırlı değil. “Next Minix” sahipleri, Next’in alışılagelmiş kullanıcı dostu yazılım desteğini, yine USB portu üzerinden alabilecek.

Next Minix, 4000 kanal kapasitesine sahip. Kolay kullanılan menü arayüzü, özel tasarımlı uzaktan kumanda alıcısı, çoklu dil ve altyazı desteği, tam DVB-S ve MPEG2 desteği, hızlı kanal geçişleri, favori kanal grubu atama gibi yazılım ve donanım özellikleriyle satışa sunulan Next Minix, 119 TL’lik tanıtım fiyatıyla da iyi bir tanışma fırsatı sunuyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest ELWAN

valla çok güzel bi aygıt. heryer kablo dolu örümcek ağı gibi.

en azından kablo olmuycak. çok tşkler serhat paylaşım için.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap