Can Sengul

Engelliler Adına Yapılan Kampayalardan Memmun Olan Var mı?

Önerilen İletiler

ysldg nin dediğine katılıyorum ama hem yapılan kampanyalarda hemde biz engellilerdede hataalra suçlar cok var. … Aslında çok güzel projeler kampanyalar var bunlardan yararlanmak içinde bir dernek sivil savunma gibi kuruluslarına üye olman gerek .. Yada tabiri caize biraz çingene çıtıl olman gerek…yoksa ne duyabılırız ne görebiliriz..ha derneklere üye oldunmada orda ya birinin yancısı olcan yada üsteki dediğim gibi çingene olcaksın , o zamanda arsız diyorlar :) ha tabiki arada bu kampanyaaları doğru yapan sivil savunma kuruluşlarıda var onlarında hakkını yememek gerekir, neyse ben bu konulara çok felaket kızıyor ve sinirleniyorum...

Yaralandım konusuna gelince sadece eğitim açısından yararlandım , bazı eğitimleri aldım ve suanda çalıstım işde engelliler için yapılan bir projeydi özel bir şirketin yaptığı fakat biz engellilerin kaybaklık yapıp bu projeyi yapan insanların yüzünü kara çıkartıp yarı yolda bıraktımız bir proje oldu .. epi sayıda engellilere iş eğitimi verip işe alcaklardı fakat engelii arkadaslarımız kaypaklık yaptı için proje uygulanamadı.doğru projeler var ama bizim engelli arkadaslarımızın %75 kampanya deyince yardım edilsin armut pişsin ağzımıza düşsün biz evde oturalım paramızı yollasınalar ziyneti oldu için yapılan doğru projelerde kampanyalarda böyle ziyan olup kaybolup gidiyor.

Özün aslı ya yapılan kampanyalar sivil savunma kuruluşlarının içinde döner ,kendileri yararlanır ve dısarıdaki engelli fazla bilmez yararlanamaz. Doğru yapılan kampanyalardada biz engelliler diğer kampanyalarda gördümüz için onlar gibi olsun ister ve rezil ederiz o kampanyayı..

Paylaşımın için Tşkler Canby..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Guest ELWAN

şuana kadar yapılan hiç bi kampanyaya katılmadım.

hiç birinden yararlanmadım. okadar çok yanlışlar varki.

hangisini söylüyelim. yollar hastaneler apartmanlar kime neye göre düzenlenmiş.

örneğin kulak muayenesinde ben duyu testine giremedim bildiğiniz küçücük bi duşa kabin sanki.. sandalyeyle giremedim buna kadar daha neler var.umarım kampayalarda işe yarar.

paylaşım için tşkler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap