k@lpsizim_85

Ötenazi İddiasıyla İlgili Gözaltına Alınan Zanlılar Adliyeye Sevk Edildi

Önerilen İletiler

2151.jpg

spacer.gif

spacer.gif Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kanser Tedavisi Gören Meryem Topçu'nun Solunum Cihazının Fişinin Çekilmesi Olayıyla İlgili Gözaltına Alınan 4 Kişi Adliyeye Sevk Edildi.

4624_1070.jpg

Ötenazi Yapıldığı İddia Edilen Meryem Topçu, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kanser Tedavisi Gören ve Bağlı Bulunduğu Solunum Cihazının Fişi Aile Üyelerince Çekildiği İddia Edilen Meryem Topçu, Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi. Topçu'nun Yakınları, Şu Anda KimseyiSuçlamadıklarını Belirtirken, Cenazeyi Görüntülemek İsteyen Basın Mensupları Tepki Çekti.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kanser tedavisi gören ve bağlı bulunduğu solunum cihazının fişi aile üyelerince çekildiği iddia edilen Meryem Topçu, gözyaşları arasında toprağa verildi. Topçu'nun yakınları, şu anda kimseyi suçlamadıklarını belirtirken, cenazeyi görüntülemek isteyen basın mensupları tepki çekti. Meryem Topçu isimli 22 yaşındaki lösemi hastası genç kız, tedavisinin sürdürülmesi için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede gerekli müdahaleleri yapılan gencin dururumu ağırlaşınca yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımın ardından iddialara göre genç kızın kalbi durdu. Doktorların yeniden hastaya müdahalesinin ardından hasta yakınları ile doktorlar arasında tartışma çıktı. Hastalarını alıp evlerine götürmek isteyen hasta yakınları ile tartışan doktorlar hastaneye polisi çağırdı.

ddiaya göre solunum cihazına bağlı yaşam mücadelesi veren Meryem Topçu'nun bağlı olduğu yaşam ünitesinin fişi bir hasta yakını tarafından çekildi. Bunun üzerine hastaneye gelen Cinayet Masası Büro Amirliği ekipleri çok sayıda hasta yakınını savcının talimatıyla gözaltına aldı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Meryem Topçu'nun cenazesi bugün Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Esentepe Merkez Camii'ne getirilen Topçu için ikindi namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Topçu'nun çok sayıda yakını katıldı. Polis cenaze namazı sırasında cami çevresinde güvenlik önlemi aldı. Topçu'nun yakınları namaz öncesi basın mensuplarını görüntü almamaları konusunda uyardı. Bu sırada bir yakını basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. 'Olayla ilgili kesin bir şey yok' diyen Topçu'nun yakını rapor ortaya çıkana kadar hiç kimsenin bir şey söyleyemeyeceğini belirtti. Solunum cihazını kimin çıkarttığının bilinmediğini belirten yakını " Siz şikayetçi misiniz?" sorusuna "Rapor gelmeden hiçbir şey diyemem. Rapor bir çıksın bakalım, ondan sonra karar vereceğiz. Solunum cihazının ne zaman çıktığı belli değil. Herkesi dışarı çıkarttılar ve hiçbirimiz o anda içeride değildik." diye konuştu.

Bu röportaj sırasında Topçu'nun başka bir yakını camiden çıkarak "Ne istiyorsunuz bizden? " diye bağırıp basın mensuplarının üzerine yürüdü.

(CİHAN)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tedavisi imkansız korkunç hastalığın pençesinden kurtulamıyan genç kardeşimize rahmet diliyorum..

Acıları son bulmuş..Ailesi yaptı yapmadı hesabını verirler er geç..İlahi adaletee..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap