k@lpsizim_85

Sessizler Perdeyi Açıyor

Önerilen İletiler

spacer.gif

spacer.gif İşitme Engelliler Birinci Ligi’nde mücadele eden Zonguldak İşitme Engellilerspor futbol takım 2009-2010 futbol sezonunda ligdeki ilk maçını hafta sonunda deplasmanda oynayacak

İşitme Engelliler Birinci Ligi’nde mücadele eden Zonguldak İşitme Engellilerspor futbol takım 2009-2010 futbol sezonunda ligdeki ilk maçını hafta sonunda deplasmanda İstanbul Sefaköy İşitme Engellilerspor ile oynayacak.

Deplasmanlı liglerde Zonguldak’ı temsil eden tek futbol takımı olan İşitme Engellilerspor’a İşadamı İsmail Kocabacak tarafından malzeme desteğinde bulunuldu. Dilek Marketler zinciri sahibi İşadamı İsmail Kocabacak. Sporcuların maçlarda giyecekleri formaları yaptırarak katkı sağladı. Kendilerine yapılan bu destekten dolayı Kocabacak’a teşekkür eden Zonguldak İşitme Engellilerspor Antrenörü Ayhan Hotan, konu ile ilgili şunları söyledi; “Zonguldak’ı deplasmanlı ligde temsil edecek olan tek futbol takımı biziz. Engelli çocukların topluma girmesini, soysal faaliyetlerini arttırması amacıyla onlara spor yaptırıyoruz.

Ligdeki ilk maçımızı hafta sonunda deplasmanda oynayacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Deplasmanda oynayacağımız maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Eğer ilk maçımızı kazanırsak daha sonra ikinci ve üçüncü maçımızı kendi sahamızda oynayacağız. İlk üç maçta hedeflediğimiz 9 puanı alırsak ligde iddialı duruma geliriz. Çalışmalarımız bu yönde.” dedi.

Lig’ de ilk hafta maçları şöyle;

İstanbul Sefaköy –Zonguldak İşitme Engelliler

İstanbul Sessizler- İstanbul Kartel İşitme Engelliler

Gölcük İşitme Engelliler- İ.Aksaray İşitme Engellilerspor

Kocaeli İşitme Engelliler- Bursa Yıldırım İşitme Engelliler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sporun geniş kitlelere enpoze edilmesi çok güzel çok anlamlı..

Önemli olan sporun kardeşce, centilmence, ahlaklı şekilde yapılması..

Teşekkürler..Gül..Ellerine sağlık..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap