Guest Asla

Engelsiz Aslanlar Bir Kez Daha En Büyük!..

Önerilen İletiler

Guest Asla

Galatasaray 91051_1_091025115646.jpgı : ENGELSİZ ASLANLAR BİR KEZ DAHA EN BÜYÜK!..Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Kıtalararası Turnuvası - Kitakyushu Cup'ta şampiyonluğa ulaştı ve üst üste ikinci kez Dünyanın en büyüğü oldu.

Bugün sabah saatlerinde turnuvadaki üçüncü karşılaşmasına çıkan Galatasaray, evsahibi Miyagi Max'ı 83-58 mağlup ederek finale çıkmayı başardı. Bu karşılaşmada Matt Scott 32, Petr Tucek 16, Ferit Gümüş 12 ve İsmail Ar 11 sayı ile Galatasaray'ın en skorer oyuncuları oldu. Galatasaray bu sonuçla finale yükselmeye başardı. Galatasaray'ın bu karşılaşmadan kısa süre sonra oynayacağı final mücadelesinde ise rakibi Asya kıtası temsilcisi Kore takımı Mungwungwa Electronics oldu.

Final mücadelesinde de çok başarılı bir performans ortaya koyan son şampiyon Galatasaray, Kitakyushu Cup'ta bir kez daha başarıya ulaşarak, ikinci kez üst üste Dünyanın en büyüğü oldu. Galatasaray final maçında Kore temsilcisi Mungwungwa Electronics'i 68-43 mağlup etti. Galatasaray'ı final maçında galibiyete ve kupaya taşıyan en skorer oyuncular ise 26 sayıyla Petr Tucek, 20 sayıyla Ferit Gümüş ve 10 sayıyla Matt Scott oldu.

1.Periyot: 14-10

2.Periyot: 20- 7

3.Periyot: 22-10

4.Periyot: 12-16

Engelsiz Aslanları, kazandırdıkları bu büyük başarıdan dolayı yürekten tebrik ediyoruz

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap